Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 156 m², Praha 4 - Libuš (ID 201-NP02666)

ulice K hájovně, Praha 4 – Libuš mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
ENehospodárná

5+
156 m2
818 m2
2
Exkluzivně Rezervace

Rodinný dům s velkou zahradou, garáží a fotovoltaikou na prodej, Praha 4 – Lhotka - Libuš

Nabízíme na prodej rodinný dům v Praze, umístěný v tiché vilové čtvrti městské části Libuš. Jedná se o moderní dvoupodlažní stavbu s dispozicí 5+kk, která splňuje veškerá kritéria pro pohodlné a pohodové bydlení v klidné části Prahy se snadnou dostupností do centra. Pro ještě lepší spojení do centra již během několika let noví majitelé využijí i linku metra D. Stanice „Nové Dvory“ bude vzdálena jen několik minut chůze. Atmosféra tohoto domu je velmi příjemná. Pokud hledáte své budoucí rodinné sídlo, určitě neváhejte a kontaktujte makléře pro domluvení prohlídky.

Dům prošel postupnou modernizací v posledních několika letech. Kromě renovace exteriéru domu, vestavby plastových oken s venkovními roletami, byla navíc v letošním roce na střeše instalováná a spuštěna do provozu fotovoltaická elektrárna s bateriovým úložištěm. Elektrárna má výkon 5,52 kWp. Dům je postaven z porobetonu, který má mimořádně dobré izolační vlastnosti. Energetický průkaz domu prochází aktualizací.

Dispozice domu je rozdělena do dvou podlaží. Na prvním podlaží v obytné části najdete obývací pokoj se vstupem na zahradní terasu a přímo propojený se sousední jídelnou a kuchyní, předsíň, samostatnou toaletu a prádelnu. V technické části prvního podlaží je prostorný sklad s dílnou a bateriemi k fotovoltaické elektrárně a vytápěná garáž. Na druhém podlaží jsou 3 ložnice a koupelna s toaletou. Současní majitelé mohou poskytnout i návrh projektu pro přestavbu domu na více bytových jednotek.

Dům je samozřejmě napojen na všechny inženýrské sítě (městský vodovod, kanalizace, plyn, elektřina i datové/telekomunikační sítě). Vytápění domu je řešeno centrálně prostřednictvím plynového kotle značky Vaillant. Vzhledem k instalované fotovoltaické elektrárně se zde do budoucna nabízí i možnost výhodného rozšíření či změnu vytápění na tepelné čerpadlo.
V interiéru domu jsou podlahy v obytných místnostech z kvalitních dřevěných parket, v kuchyni a chodbách jsou dlaždice. Okna jsou plastová. Hlavní obytné místnosti mají skvělou jihovýchodní orientaci s výhledem do zahrady. Kuchyně a jedna z ložnic jsou orientované na severozápad. Pod terasou najdete sklep z masivního betonu, s přímým vchodem ze zahrady – lze využít např. pro zahradní techniku.

Parkování je zajištěno minimálně pro dvě auta. Jedno místo je v garáži a druhé na příjezdové cestě k ní. Dále je možné parkovat i na ulici před domem, kde je modrá zóna pro rezidenty.

A to nejlepší nakonec: zahrada s okrasnými keřy a vzrostlými stromy - skvělé místo pro dětské i sportovní radovánky, i posezení s přáteli se sklenkou vašeho oblíbeného nápoje.

Lokalita pražských čtvrtí Lhotka a Libuš je tradiční rezidenční oblastí s výbornou občanskou vybaveností. Pro rodiny se zájmem o kvalitní vzdělávání je přímo naproti domu vyhlášená školka EduArt a nedaleko i mezinárodní škola Prague International British School.

Kontaktujte makléře nemovitosti a přijďte se podívat. Třeba po pár minutách zjistíte, že jste našli váš nový domov.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři / Rezervováno
Poznámka k ceně:
Cena je včetně provize realitní kanceláře a všech právních poplatků.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Jan Halík
RE/MAX Atrium
Podolská 811/138
Praha 4 - Podolí, 14700
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 377 791
Tel. do kanceláře: +420 606 726 515
E-mail: jan.halik@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 201-NP02666
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
156 m²
Plocha parcely:
818 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
139 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
1
Sklep:
Ano (10 m²)
Terasa:
Ano
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
E
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
205