Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 950 m², Přibyslav (ID 278-NP00927)

ulice Zahradní, Přibyslav mapa

13 000 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

950 m2
2940 m2
3
Exkluzivně

Nevšední nabídka pro Vaši rodinu, Vaši firmu ...

Pro naplnění potřeb Vaší velké rodiny, však i pro reprezentativní ucelení Vašeho firemního sídla, je Vám připravena posloužit rodinná vila, z první poloviny let devadesátých.
Stavitel domu si pro svůj záměr vybral severní okraj obce Přibyslav, malého města na půl cesty mezi Havlíčkovým Brodem a Žďárem nad Sázavou, v kraji Vysočina.
Zcelením pozemků pro cca deset řadových rodinných domů pak dosáhl na místní poměry ojedinělé velikosti parcely, která jeho rodině a přátelům dopřála dostatek prostoru nejen pro bydlení a soukromí, ale také pro sport, koníčky, rekreaci a zábavu.
Dům a pozemek, na okraji obytné zóny města a uzavírající zástavbu rodinných domů, jsou od ulice odděleny cihlovou zdí, chránící soukromí uživatelů.
Dům z cihel pod mansardovou střechou ukrývá prostornou rezidenci, která na zastavěné ploše nabídne ve třech podlažích skoro 1000 m2 pro Vaše užití.
1.NP, přístupné z dlážděného dvora, je věnováno především společným a společenským aktivitám. Prostorná hala Vás přivede do denní místnosti a navazující kuchyně s jídelnou, vše s přístupem na velkou dlážděnou terasu, přecházející do zahrady. Byt pro hosty, s šatnou a koupelnou, vnitřní vyhřívaný bazén s protiproudem a úpravnou vlhkosti vzduchu, sociální zařízení a pozvolné, široké schodiště, propojující podlaží se suterénem a 2. NP, pak dotváří celé podlaží.
2. NP je na rozdíl od toho 1. věnováno více soukromí obyvatel domu, stále s důrazem na prostor pro všechny a všechno. Menší a dveřmi oddělitelná "dospělá" část, nabízí kromě ložnice s krbem a velké koupelny také šatnu, pracovnu a zimní zahradu. Druhá "dětská" část pak navíc dvě ložnice, ještě větší koupelnu a místo zimní zahrady je dnes ateliér.
Suterén domu je věnován technickému zázemí, v podobě kotelny, prádelny a skladů. Jeho plošná velikost je třetinová oproti ostatním podlažím.
Dům s plastovými okny je vytápěn do podlah a deskových radiátorů elektrickým kotlem. Teplou vodu obstarávají tři objemné bojlery. Celek je chráněn bezpečnostním a kamerovým systémem.
Z již zmíněné velké terasy, navazující od jihu k domu, pod kterou je z venčí přístupný cca 100 m2 velký vinný sklep s vinotékou, barem a WC, se dostaneme k zahradě. Ta je zatravněna, osázena okrasnými stromy a dřevinami a nechybí zde ani samozavlažovací, v zemi ukrytý, systém. Roh za malým jezírkem patří altánu, dnes jako letní kuchyně s centrálním ohništěm, barem a WC, zařízenému. Osvětlený tenisový kurt a dvě velké garáže základní výčet uzavírají. Snad ještě zmínit dvě vjezdové brány a vnitřní stání pro několik vozidel.
Přestože v posledních letech nemá dům a pozemek stálého využití a údržba celku je znatelně zanedbána, je dům stále temperován a zahrada též není zcela ladem.

Celek je dnes prodáván v režimu insolvenčního řízení. Naše kancelář Vám zprostředkuje prohlídku domu a pozemku, společně s poskytnutím dostupných informací.
Vaše případné nabídky na koupi budou předloženy insolvenčnímu správci, a po odsouhlasení zajištěnými věřiteli mohou být dům a pozemek Vaše.
Cena:
13 000 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

13 000 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Milan Šedý
RE/MAX Well 2
Masarykovo náměstí 643/25
Jihlava, 58601
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 316 953
Tel. do kanceláře: +420 725 874 470
E-mail: milan.sedy@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 278-NP00927
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
950 m²
Plocha parcely:
2 940 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Druh stavby:
Rodinný dům
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Bazén:
Ano
Počet bytů celkem:
1
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 1. 2024
Doprava:
Vlak, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Garáž:
Ano
Občanská vybavenost:
Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Satelit
Zastavěná plocha:
479 m²
Počet parkovacích míst:
1
Rok výstavby:
1 993
Sklep:
Ano
Sociální zařízení:
Ano
Telekomunikace:
Internet
Terasa:
Ano
Topení:
Lokální - tuhá paliva, Ústřední - plynové
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Okraj obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G