Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 941 m², Anenská Studánka (ID 111-NP07622)

Anenská Studánka, okres Ústí nad Orlicí mapa

941 m2
Exkluzivně

Prodej stavebního pozemku Anenská Studánka

Nabízíme k prodeji stavební pozemek v malebné obci Anenská Studánka, nacházející se v okrese Ústí nad Orlicí. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří touží po klidném a příjemném bydlení v blízkosti přírody. Ideální na chatu nebo chalupu.

Pozemek o celkové rozloze 941m² je vhodný pro výstavbu rodinného domu či rekreačního objektu. Jeho poloha umožňuje výhled na okolní krajinu a přináší tak pocit soukromí a pohody.

Díky svému typu, pozemek nabízí široké možnosti využití a přizpůsobení podle Vašich individuálních přání a potřeb. Můžete si zde vybudovat svůj vysněný domov, který bude přesně odpovídat Vašim představám o dokonalém bydlení.

Anenská Studánka je oblíbenou lokalitou pro ty, kteří hledají klid a harmonii s přírodou. Okolní lesy a kopce lákají k procházkám, cyklistickým výletům či jiným outdoorovým aktivitám. Tato lokalita je také výborně dostupná autem i veřejnou dopravou, což Vám umožní pohodlné spojení s okolními městy a obcemi.

Pokud jste se zamilovali do této malebné oblasti a plánujete zde postavit svůj vlastní dům, neváhejte a kontaktujte nás. Rádi Vám poskytneme bližší informace a domluvíme prohlídku pozemku. Tato příležitost se jen tak nenaskytne, takže neváhejte a kontaktujte nás co nejdříve. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Cena:
1 000 CZK / za m2
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Jiří Chládek
RE/MAX Future
U Koruny 1742/16
Hradec Králové, 50002
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 280 830
Tel. do kanceláře: +420 739 486 404
E-mail: jiri.chladek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 111-NP07622
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
941 m²
Druh stavby:
Ostatní
Inženýrské sítě:
Vodovod
Typ nemovitosti:
Pozemky
K nastěhování:
31. 12. 2023
Umístění objektu:
Centrum obce