Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 845 m², Anenská Studánka (ID 111-NP07623)

Anenská Studánka, okres Ústí nad Orlicí mapa

845 m2
Exkluzivně

Prodej stavebního pozemku Anenská Studánka

Nabízíme k prodeji stavební pozemek v atraktivní lokalitě Část obce Anenská Studánka, Obec Anenská Studánka, okres Ústí nad Orlicí. Tento pozemek je ideální pro výstavbu vašeho vysněného domova či rekreačního objektu.

Celková plocha tohoto stavebního pozemku činí 845 metrů čtverečních, což poskytuje dostatek prostoru pro realizaci vašich plánů. Zastavěná plocha je momentálně nevyužita, což vám dává možnost navrhnout a vytvořit si vlastní prostor přesně podle vašich představ.

Anenská Studánka je klidná obec s příjemnou atmosférou, která nabízí vynikající místo pro odpočinek a relaxaci. Okolní příroda je bohatá na krásné lesy a přírodní scenérie, které poskytují možnosti pro pěší turistiku, cykloturistiku a další outdoorové aktivity.

V blízkosti se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, jako jsou obchody, školy, školky a zdravotnická zařízení. Díky dobré dostupnosti do okolních měst je zajištěno pohodlné a rychlé spojení.

Pokud plánujete stavbu vlastního domu nebo hledáte investiční příležitost, tento stavební pozemek v Anenské Studánce je skvělou volbou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a zorganizujeme prohlídku, abyste si mohli osobně prohlédnout a ocenit potenciál tohoto stavebního pozemku.
Cena:
1 000 CZK / za m2
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Jiří Chládek
RE/MAX Future
U Koruny 1742/16
Hradec Králové, 50002
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 280 830
Tel. do kanceláře: +420 739 486 404
E-mail: jiri.chladek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 111-NP07623
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
845 m²
Druh stavby:
Ostatní
Inženýrské sítě:
Vodovod
Typ nemovitosti:
Pozemky
K nastěhování:
31. 12. 2023
Umístění objektu:
Centrum obce