Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 4+1 v osobním vlastnictví 94 m², Šumperk (ID 083-NP04180)

ulice Gen. Krátkého, Šumperk mapa

Pronajato
GMimořádně
nehospodárná

1x
4x
94 m2
1/2
Pronajato

Pronájem prostorného zděného bytu 4+1 v Šumperku

Nabízíme k pronájmu prostorný zděný byt na ulici Gen. Krátkého v Šumperku. Tento byt se nachází v příjemné části města, jenž je v těsné blízkosti centra. Jedná se o byt o velikosti 4 + 1, s celkovou podlahovou plochou 94 m². Byt se nachází na prvním podlaží cihlového domu, který je ve velmi dobrém stavu. V domě jsou pouze dva byty.

Vybavení bytu je zcela kompletní, což vám poskytne veškerý komfort a pohodlí při dlouhodobém bydlení. V bytě se nachází moderní kuchyňská linka s veškerými spotřebiči, prostorná koupelna s moderním sprchovým koutem a také dostatek úložného prostoru ve formě vestavěných skříní v každém obytném pokoji. Celý interiér je velmi vkusně navržen s využitím přírodních materiálů.

Další výhodou tohoto bytu je jeho energetická efektivita. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní kondenzační kotel, což vám umožní minimalizovat náklady na energie.
Kromě toho je součástí nabídky také vlastní sklep o výměře 40 m², který je nadstandardně vybaven saunou, sprchou, krbovými kamny a prostorem pro cvičení. To vám umožní si užít wellness přímo ve svém domově. Navíc máte možnost užívat si část zahrady, která je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Na zahradě je k dispozici menší dřevěná stavba sloužící jako kolárna či dílna.

Pokud jste vážným zájemcem o dlouhodobý pronájem, neváhejte nás kontaktovat. Výše měsíčního nájmu je 15.000,-Kč plus zálohové platby energií/aktuálně cca 10-11.000,- Kč/. Nutno uhradit vratnou kauci ve výši 30.000, -Kč a provizi RK. Jde o velmi zajímavou nabídku určenou pro náročné klienty. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme prohlídku této zajímavé nemovitosti.
Cena:
Pronajato
Poznámka k ceně:
plus měsíční zálohy na energie
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Zdeněk Šupina
RE/MAX Elite Reality
17. listopadu 525/9
Šumperk, 78701
Česká republika
Tel. na makléře: +420 737 729 446
Tel. do kanceláře: +420 733 644 669
E-mail: zdenek.supina@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 083-NP04180
Dispozice:
4+1
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
2
Podlahová plocha:
94 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Druh stavby:
Ostatní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
1. 3. 2024
Odpad:
Kanalizace
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Centrum obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G