Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 2+kk v osobním vlastnictví 53 m², Praha 5 - Smíchov (ID 010-NP04236)

ulice Pivovarská, Praha 5 – Smíchov mapa

kk
2x
53 m2
5/5
Exkluzivně Pronajato

Část vybavený nový mezonet 2+kk + galerie 52,7 m² cihla výtah Pivovarská metro B Anděl 1 min od domu

Pronajměte si zbrusu nový mezonetový byt 2+kk s galerií (č. 47) o celkové ploše 52,7 m² v půdní vestavbě ve 4. a 5. NP pětipodlažního historického cihlového domu s novým výtahem v klidné ulici na adrese Pivovarská 626/7 pár kroků od metra B Anděl a kousek od Smíchovské náplavky. Nájem je 20 000,- Kč/měsíc, nízké měsíční poplatky 769,- Kč/měsíc, spotřeba elektřiny a plynu se převede na nájemce, vratná kauce 1 měsíční nájem, provize RK 1 měsíční nájem plus DPH. Byt je k dispozici ihned, hledáme nájemce nekuřáky a bez zvířat.

Byt, orientovaný na jih do klidného vnitrobloku (5. NP) a na sever do ulice Pivovarská (4. NP), nabízí 4. NP: předsíň (4,1 m²), obývací pokoj (13,4 m²) a schodiště (3,1 m²), 5. NP: galerii s kuchyňským koutem (10,8 m²), chodbu (2,7 m²), ložnici (12,8 m²) a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou (4,0 m²). Byt je částečně vybaven: v kuchyni je kompletní kuchyňská linka, jejíž součásti je sklokeramická elektrická indukční varná deska, elektrická trouba, myčka, lednička s mrazákem, vestavěná mikrovlnná trouba, odsavač par, odkládací skříňky, jídelní stůl. V předsíni je vestavěná šatní skříň, v celém bytě je osazeno osvětlení. Koupelna je vybavena zařizovacími předměty od renomovaných výrobců, byla použita velkoformátová rektifikovaná dlažba a obklad. Na celé podlahové ploše bytu je pochozí výška minimálně 230 cm.

Vnitřní dveře jsou lakované s obložkovými zárubněmi v bílém provedení. Na podlahách položeny kvalitní plovoucí podlahy EGGER. Samozřejmostí jsou měřiče spotřebované vody, stejně tak domovní telefon. Byt má vlastní plynové etážové topení BOSCH s programovatelným termostatem, díky němuž si nastavíte denní režim vytápění. Rozvody topení jsou provedeny z mědi. Internet v domě je Vodafone, T-Mobile a Cetin. V domě proběhla rozsáhlá celková, generální rekonstrukce celého domu včetně chodeb, uliční i dvorní fasády, oken, dveří, rozvodů vody, elektřiny a plynu v celém domě, všech povrchů a zcela nového střešního pláště (střešní krytina: taška bobrovka). Ve vnitrobloku domu byl vybudován nový výtah.

V okolí najdete plnou občanskou vybavenost, nákupní OC Anděl, restaurace, obchody, kina, lékařskou kliniku, ZŠ, MŠ. Stanici metra B Anděl i tramvajovou zastávku Na Knížecí máte 1 minutu chůze od domu. Pěšky jste za pár minut také na autobusovém i vlakovém nádraží. Na Smíchovské náplavce si užijete relaxaci v příjemném prostředí u vody. Pokud chcete žít v oblasti jednoho z metropolitních center a zároveň si užívat klidné bydlení, určitě přijďte na prohlídku sem do Pivovarské ulice na Smíchov.

PENB:
Klasifikační třída: D
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/(m2.rok): 133
Cena:
Pronajato
Poznámka k ceně:
Nájem 20 000,- Kč /měsíc, měsíční poplatky 769,- Kč/měsíc, elektřina a plyn se převede na nájemce, vratná kauce 1 měsíční nájem, provize RK 1 měsíční nájem plus DPH
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Mgr. Ján Griger
RE/MAX Search
Na bělidle 309/31
Praha 5 - Smíchov, 15000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 733 679 991
Tel. do kanceláře: +420 734 526 176
E-mail: jan.griger@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 010-NP04236
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
5
Počet podlaží v objektu:
5
Podlahová plocha:
53 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Novostavba
Vlastnictví:
Osobní
Druh stavby:
Ostatní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 9. 2023
Doprava:
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
53 m²
Plyn:
Plynovod
Půdní vestavba / nástavba:
Ano
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Lokální - plynové
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod, Rozvod studené a teplé vody
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
D
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
133