Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 3+kk v osobním vlastnictví 87 m², Slaný (ID 023-NP07761)

ulice Fűgnerova, Slaný mapa

Pronajato
FVelmi
nehospodárná

kk
3x
87 m2
4/6
Exkluzivně Pronajato

Pronájem komfortního bytu 3+kk v žádané lokalitě Slaného

Dovoluji si vám nabídnout pronájem nadstandardně prostorného bytu 3+kk s lodžií a balkonem v atraktivní lokalitě "V Ráji" ve Slaném. Jedná se o příjemně slunný, vzdušný a komfortní byt vhodný například pro rodinu s dětmi.

Byt prošel postupnou rekonstrukcí. Součástí nemovitosti je moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (lednice, plyn. sporák, myčka, el. trouba), velká vestavěná skříň v předsíni a zánovní vestavěná skříň v ložnici.

Velkou předností nemovitosti je také její lokalita. Bytový dům je osazen na slunném kopci v klidné vilkové zástavbě. Kousek od domu se rozprostírá rozlehlý lesopark Háje vhodný k procházkám či sportovnímu vyžití, najdete zde m.j. dětské hřiště, bike park, pump track park, základné školu a pouhých pár kroků do domu naleznete také tenisové kurty.

Byt se nachází ve 3. patře menšího zděného bytového domu a má celkovou užitnou plochu 87m²! (plus lodžie a balkon) . Dispozice bytu nabízí velkorysý obývací pokoj (upravený z původních 2 místností) s navazujícím kuchyňským koutem, menší koupelnu, WC a dvě ložnice. Z obývacího pokoje je možné vstoupit na jižně orientovanou lodžii nebo na balkón směrem na západ. K bytu náleží sklep v suterénu domu, k dispozici je zde i kolárna či prádelna.

Nemovitost je pronajímána bez nábytku, k dispozici po domluvě.
Cena za měsíční pronájem bytu činí 15.000,- Kč + zálohy na energie ve výši 4.287,-Kč (nastaveno pro 2 dosp. osoby) + elektřina a plyn dle vlastní spotřeby.
Před podpisem nájemní smlouvy je nutné složit kromě nájemného na první měsíc také vratnou kauci ve výši 35.000,-Kč a provizi RK ve výši 18.150,-Kč.
Pro vstup na prohlídku bude potřeba vyplnit krátký dotazník, o jehož zaslání mě prosím neváhejte včas kontaktovat, a to nejlépe na uvedený email. Majitel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka dle vlastních představ.
Cena:
Pronajato
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Michaela Motyčková
RE/MAX G8 Reality 2
Kleinerova 1466
Kladno, 27201
Česká republika
Tel. na makléře: +420 605 889 330
Tel. do kanceláře: +420 312 240 239
E-mail: michaela.motyckova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 023-NP07761
Dispozice:
3+kk
Číslo podlaží:
4
Počet podlaží v objektu:
6
Podlahová plocha:
87 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
1. 4. 2024
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
87 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Klidná část obce
Energetická náročnost budovy:
F