Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 4+1 v osobním vlastnictví 78 m², Litoměřice (ID 024-NP06297)

ulice Plešivecká, Litoměřice – část obce Předměstí mapa

3 700 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

1x
4x
78 m2
6/8
Exkluzivně Rezervace

Prodej bytu 4+1 s lodžií, 78 m2, s komorou v patře a sklepní kóji v suterénu - Litoměřice

Představte si bydlení ve městě, kde se historie prolíná s přítomností, a přírodními krásami na dosah ruky. Litoměřice, město s bohatou historií a množstvím kulturních památek, nabízí ideální kombinaci pro ty, kteří hledají klidné, a přitom inspirativní prostředí pro život. V srdci tohoto malebného města se nachází nemovitost, která by mohla být právě tím pravým domovem pro vás, nebo skvělou investicí.

Byt, o kterém je řeč, se pyšní svou polohou v ulici Plešivecká, kde je k dispozici veškerá občanská vybavenost. Autobusová zastávka Plešivecká je přímo u domu, což usnadňuje přístup k dopravní infrastruktuře. Jen 5 minut jízdy dělí tento domov od pulzujícího centra Litoměřic, kde se můžete vydat na procházku historickým jádrem, navštívit místní trhy nebo se zúčastnit kulturních akcí.

Nemovitost se nachází v 6. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem. Byt o výměře 78 m2, a o dispozici 4+1 s lodžií, která nabízí příjemný prostor pro odpočinek s výhledem na okolí. Obývací pokoj, oddělený od kuchyně s kuchyňskou linkou, společně s dalšími třemi pokoji, které mohou sloužit jako ložnice, dětský pokoj nebo pracovna, tvoří ideální zázemí pro pohodlný rodinný život nebo pro sdílené bydlení. Byt je světlý, klidný, a ideální k okamžitému nastěhování. Zdařile zrekonstruovaná koupelna se sprchovým koutem, toaletou a místem pro pračku a sušičku přispívá ke komfortu bydlení. K bytu dále patří praktická komora na patře, a sklepní kóje v suterénu domu.

Tento byt je perfektní volbou jak pro rodiny, tak pro investory - díky své poloze a vybavení nabízí vynikající příležitosti k pronajímání, ať už dlouhodobě nebo třeba jako sdílené bydlení pro studenty. Pro rodiny s dětmi jsou Litoměřice výhodnou lokalitou, nejen kvůli dobré občanské vybavenosti v okolí, ale i díky blízkosti přírodních krás a tipům na rodinné výlety, jako jsou cyklostezky, historické památky a kulturní akce, které město po celý rok nabízí.

S parkováním před domem a kompletní občanskou vybaveností v okolí (včetně pošty, potravin, základní a mateřské školy, kosmetického salonu, restaurací a dalšího) je tento byt skvělým místem pro každého, kdo hledá pohodlné a bezstarostné bydlení s rychlým přístupem k městskému životu.

Zvažte všechny výhody, které Litoměřice a tento byt nabízí, a představte si život v prostředí, kde každodenní pohodlí splývá s nekonečnými možnostmi pro využití volného času. Zaujala Vás tato nabídka? Neváhejte se na mě obrátit - ráda Vám sdělím další informace, odpovím na všechny dotazy, a můžeme se společně domluvit na termín prohlídky.
Cena:
3 700 000 CZK / Rezervováno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

3 700 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Eliška Homolková
RE/MAX G8 Reality 6
Mírové náměstí 3485/35b
Ústí nad Labem, 40001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 731 618 487
Tel. do kanceláře: +420 608 027 854
E-mail: eliska.homolkova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 024-NP06297
Dispozice:
4+1
Číslo podlaží:
6
Počet podlaží v objektu:
8
Podlahová plocha:
78 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Doprava:
Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Lodžie:
Ano
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelové rozvody
Užitná plocha:
78 m²
Plyn:
Plynovod
Sklep:
Ano (6 m²)
Umístění objektu:
Klidná část obce
Energetická náročnost budovy:
G