Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 95 m², Žalany (ID 024-NP06280)

ulice Pražská, Žalany mapa

4 790 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

4x
95 m2
485 m2
1
Exkluzivně Rezervace

Prodej rodinného domu po kompletní rekonstrukci, o dispozici 3+1 se zahradou 148 m2 - Žalany

Hledáte klidné bydlení pro sebe a svou rodinu? Možná jste právě našli, co jste hledali. Představujeme Vám na prodej rodinný dům na adrese Pražská v malebné obci Žalany, který se může pyšnit kompletní rekonstrukcí a moderním vybavením. Tento domov nabízí 95 m² podlahové plochy domu na pozemku o celkové rozloze 485 m², z čehož 337 m² tvoří zastavěná plocha, zahrnující dům, terasu, kůlnu na nářadí. Zbylých 148 m2 pak nabízí zahradu s bazénem, který jistě v horkých letních měsících oceníte.

Vstoupíme-li do domu, ocitneme se v chodbě, která nás zavede do dvou oddělených prostorných ložnic - jedna o velikosti 16,5 m² (momentálně dětský pokoj), a druhá 24,1 m². Projdeme-li chodbou dál, dostaneme se do elegantní kuchyně o velikosti 12,1 m² s kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (sklokeramická deska, myčka, trouba, digestoř), a z ní dále do světlého obývacího pokoje o výměře 24,6 m². Součástí je také nedávno zrekonstruovaná koupelna s vanou a toaletou o velikosti 5,2 m² (do níž se dostaneme z kuchyně). Výjimečností domu je i možnost využití prostorné půdy pro vytvoření dalších obytných prostor.

Zahrada přináší oázu klidu s bazénem a kůlnou, která je ideální pro ukládání nářadí a zahradního vybavení. Sklep poskytuje další úložný prostor. Dům je vybaven bílými plastovými okny s dvojsklem, novými radiátory a moderním lokálním plynovým kotlem z roku 2023, zajišťujícím účinné vytápění a ohřev vody. Domácnost je zateplena 20cm izolací bez fasádní barvy, což významně přispívá k úspoře energie. Stropy jsou ze sádrokartonu, podlahy s vinylem a dlažbou, a střecha z pálených tašek s krovy ve výborném stavu (rekonstrukce před 8 lety). Před pěti lety také proběhla výměna rozvodů vody (plast) a topení (měď).

Dům je výbornou investicí do budoucnosti s nízkými měsíčními zálohami na energie 9 000 Kč, které garantují pohodlí bez nečekaných výdajů (poplatky jsou nastaveny o něco výš, a tak na elektřině a plynu měli původní majitelé vždy přeplatky).

Umístění domu je ideální pro rodinný život s veškerou občanskou vybaveností v dosahu – škola, školka a městská hromadná doprava jsou na dosah. Pro rodinné výlety nabízí okolí Žalan mnoho možností – ať už se jedná o krásy přírody v podobě Českého středohoří, nebo kulturu v přilehlých městech. Strategická poloha totiž umožňuje rychlý dojezd do Ústí nad Labem, Teplic, a Litoměřic, což představuje ideální kombinaci klidného bydlení s výhodami městské dostupnosti.

Pokud hledáte místo, které se stane bezpečným přístavem pro vaši rodinu, tento domov v Žalanech čeká jen na to, až do něj otisknete kus své osobnosti. Zaujala Vás tato nabídka? Máte dotazy, či se chcete domluvit na prohlídku? Neváhejte se na mě obrátit - rád Vám na vše odpovím, sdělím další informace, a můžeme se společně domluvit na termín naší schůzky.
Cena:
4 790 000 CZK / Rezervováno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

4 790 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Radek Chloupek
RE/MAX G8 Reality 6
Mírové náměstí 3485/35b
Ústí nad Labem, 40001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 736 442 088
Tel. do kanceláře: +420 608 027 854
E-mail: radek.chloupek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 024-NP06280
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
95 m²
Plocha parcely:
485 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Plocha zahrady:
148 m²
Zastavěná plocha:
337 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
1
Rok rekonstrukce:
2020
Topení:
Lokální - plynové
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G