Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 2+kk v osobním vlastnictví 50 m², Praha 5 - Smíchov (ID 218-NP05675)

ulice Nad Popelkou, Praha 5 – Smíchov mapa

19 000 Kč ( za měsíc)
CÚsporná

kk
2x
50 m2
1/4

Pronájem bytu na Bertramce, 2+kk po rekonstrukci, 50m², ulice Nad Popelkou

Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem bytu na Bertramce po kompletní, nákladné a velmi vydařené rekonstrukci, v klidném a vyhledávaném místě Prahy 5 - Smíchov, v ulici Nad Popelkou. Tento byt nabízí dispozici 2+kk a velikost 50m². Nachází se v přízemí čtyřpatrového cihlovém domě se všemi okny do zeleného vnitrobloku a prošel kompletní rekonstrukcí včetně všech rozvodů, vstupních i interiérových dveří, podlah, stěn i stropů a podlahového vytápění. Byt nabízí obývací pokoj s kuchyňskou linkou, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem, samostatnou toaletu a praktickou technickou místnost doplňenou o vestavné skříně, díky níž slouží také jako prostorná šatna.
Obývací pokoj disponuje kuchyňským koutem s dostatkem úložného i pracovního prostoru a vestavěnými spotřebiči (varná deska, eketrická pečící troubu, digestoř, myčka, lednička s mrazákem). Oknem u kuchyně je výhled do vnitrobloku plného zeleně, který je navíc využitelný k posezení. Koupelna je vybavena moderní sprchovou zástěnou s odtokovým žlabem, umyvadlem se skříňkou a šuplíky, praktickou i estetickou nikou s osvětlením, velkoformátovým zrcadlem a topným žebříčkem. Toaleta nabízí závěsné wc, bidetovou spršku, umývátko se skříňkou a okno do světlíku. Podlahy obytných místností jsou vinylové, v koupelně a na toaletě dlažba. Nová okna bytu jsou vybavena venkovními roletami na dálkové ovládání a byt je vybaven taktéž alarmem. Kompletní rekonstrukci doplňují posuvné dveře, bezpečnostní vchodové dveře, nové omítky stěn i nové stropy a led osvětlení v celém bytě.

Měsíční zálohy 2.000,- Kč a elektřina a plyn se přepisují na nájemce (vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel.) Lokalita nabízí klidný život ve vyhledávané čtvrti a zároveň perfektní dopravní i pěší dostupnost do centra města.
Cena:
19 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Kauce 2 nájmy, měsíční náklady 5.000,- Kč včetně elektřiny a plynu
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Mgr. Jan Košař
RE/MAX Anděl
Ostrovského 253/3
Praha 5 - Smíchov, 15000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 604 196 593
Tel. do kanceláře: +420 725 293 030
E-mail: jan.kosar@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 218-NP05675
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
50 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Po rekonstrukci
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
13. 3. 2024
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
50 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Centrum obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C