Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem apartmánu 64 m², Bořetice (ID 309-NP00297)

Bořetice, okres Břeclav mapa

42 000 Kč ( za měsíc)
GMimořádně
nehospodárná

64 m2
Exkluzivně

Pronájem apartmánu 1+1 s vlastním vinným sklepem

Hledáte prostory vhodné pro podnikání nebo pro vlastní pohodový odpočinek?
Nabízím k pronájmu nově postavený (provoz od 2020), plně vybavený klimatizovaný apartmán o dispozici 1+1. Veškeré vybavení je řešeno v nadstandardu, proto je připraveno i k možné vlastní rekreaci. Úspěšný uživatel z větší dálky, který rád létá, pohodlně využije místního letiště s hangáry a do pěti minut chůze od nemovitosti.
Celková plocha apartmánu je 32m² a kapacita 4 lůžka na dvou dvojlůžkových postelích.
Apartmán se nabízí kompletně zařízený k okamžitému využití.
V obývacím pokoji se nachází rozkládací gauč pro každodenní spaní, TV s plochou obrazovkou, jídelní stůl s barovými židlemi, kuchyňský kout, který je vybaven dřezem, varnou konvicí, indukčním vařičem a mikrovlnou troubou. K dispozici prostorná lednice s odděleným mrazícím boxem.
Součástí nabídky je i vlastní vinný sklípek, který se nachází hned pod apartmá. Původní lisovna byla zrekonstruována a přestavena na další možnou obytnou místnost. Posezení zde, s plně vybavenou kuchyní ( lednice, mrazák, myčka, varná deska) vč baru a posezením, nabízí romantické chvíle. V chladných měsících podpoříte teplem z italských kamen na dřevo. Tento prostor je nezávislý na horním apartmánu, může sloužit i jako perfektní zázemí pro šikovného podnikavého člověka. Je zde připravena koupelna s toaletou, pračka i potřebná výlevka. Rozkládací sedačka zabezpečí pohodlný spánek i zde.
Nad tímto objektem, přes cestu, je vybudováno vlastní parkování pro 4-5 aut, včetně úschovny kol. Kolem nemovitosti lze krásně chodit po vlastních osvětlených schodech, což je u řadové zástavby v obou sklepních uličkách v Kraví hoře ojedinělé. Zde je i vstup do apartmánu.
Nad parkovištěm se nachází prostor pro případnou realizaci dalšího sezonního ubytování či jinou venkovní aktivitu. V současné době je zde jednoduché přírodní posezením s venkovním grilem. Navazuje další pozemek, cca 1800 m2, částečně osazený vinnou révou. O vinohrad se můžete starat osobně a úrodu z vinice využijete pro vlastní potřebu nebo lze nabídnout místním vinařům, kteří se o vinici umí dobře postarat celoročně. V současné době je o vinici postaráno a tak to může i pokračovat.
Apartmá se nachází ve velmi oblíbené, hojně navštěvované moravské vinařské oblasti. Nabízí se krásné cyklovýlety i nádherná pěší turistika vinicemi. Stojí za to navštívit místní rozhledny, kdy každá je jinak tématicky vybudována. Dále např. nejznámější Lednicko - valtický areál jistě dobře znáte nebo největší vodní vyžití - Aqualand Moravia v Pasohlávkách, atp. V blízkosti najdete též nejníže položenou sjezdovku ve střední Evropě, v teplých měsících s letním venkovním bazénem.
Přijeďte se podívat!
Cena:
42 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
+ jistota (kauce) dva nájmy, + 3.000,- zálohy na energie, + popl. RK (40.000,- + DPH)
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Oldřich Křípač
RE/MAX Alfa 2
Koperníkova 4526/1
Brno, 61500
Česká republika
Tel. na makléře: +420 731 691 539
Tel. do kanceláře: +420 737 265 555
E-mail: oldrich.kripac@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 309-NP00297
Typ nemovitosti:
Komerční prostory
Počet podlaží v objektu:
2
Plocha kanceláří:
64 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Charakter okolní zástavby:
Rekreační
K nastěhování:
16. 4. 2024
Odpad:
Septik
Celková plocha:
64 m²
Plocha zahrady:
1 800 m²
Zastavěná plocha:
42 m²
Počet parkovacích míst:
5
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Okraj obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt
Vybavení kanceláří:
Ano
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G