Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 63 m², Netolice (ID 020-NP08896)

Netolice – část obce Petrův Dvůr mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
DMéně
úsporná

3x
63 m2
772 m2
2
Exkluzivně

Nově postavený rekreační dům i k trvalému bydlení, s rozlehlou zahradou v Netolicích, Petrův Dvůr

Nabízíme k prodeji nově postavený patrový rekreační dům vhodný k celoročnímu bydlení s rozlehlou zahradou v okrajové části města Netolice, Petrův Dvůr. Stavba domu byla již zahájena a dokončení je plánované na konec roku 2024. Tato atraktivní nemovitost se nachází v rekreační zástavbě na horní části kopce Peklo u Netolic, což poskytuje krásné výhledy na okolní vrchy a rybník.

Dům bude smíšené konstrukce: první nadzemní podlaží bude zděné s kamenným obložením, zatímco druhé nadzemní podlaží bude moderní dřevostavba. Předpokládáme, že budova dosáhne energetické náročnosti třídy C/D, díky použití dostatečně izolačních a stavebních prvků.

Dispozice domu je plánována jako 3+kk o užitné ploše 63,2 m2, doplněná rozsáhlou zahradou o výměře 727 m2, která nabízí dostatek soukromí pro chvíle odpočinku, ale i dostatek prostoru pro zahradničení a vlastní úrodu.
Vstupním zádveřím se dostanete do světlého a útulného obývacího prostoru s francouzským oknem, kterým se dostanete do zahrady. V obývacím pokoji je plánován kuchyňský kout s jídelním stolem. Pohodovou atmosféru dokresluje možnost instalace krbových kamen či krbu, pro kterou je připraven jednokomorový komín. Pro nadstandardní komfort je v tomto patře umístěno i samostatné WC a technická místnost, která poskytuje úložné prostory.
Obytný prostor dokresluje i vkusné dřevěné schodiště vedoucí do horního patra, ve kterém se nachází jedna velká ložnice s možností vybudování šatny, druhá menší ložnice, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a s WC. Výhledem z tohoto patra vidíte mimo jiné i vrch Vysoká Běta.

Dům nabízíme s připravenou podlahou bez nášlapné vrstvy, bez krbových kamen a bez kuchyňské linky , abyste si mohli zvolit vlastní design a dotvořili tak svůj nový domov.

Interiér může být vybaven moderními materiály a příjemnými jemnými tóny barev. Při včasné rezervaci nemovitosti nabízíme možnost výběru barev z daných vzorků. Existuje také možnost dokončení celého interiéru po společném odsouhlasení a navýšení kupní ceny.

Město Netolice se nachází v okrese Prachatice, nedaleko Blanského lesa, podhůří Šumavy, Českého Krumlova a Písku, což poskytuje bohaté možnosti využití volného času a pracovních příležitostí. Město je plně vybaveno veškerou občanskou vybaveností.

Nemovitost je prezentována pomocí vizualizace a reálných fotografií z okolí. Půdorys je orientační. Pro podrobnější informace a zájem o prohlídku nás kontaktujte. S financováním poradíme a v případě většího počtu zájemců bude upřednostněna nejvýhodnější nabídka pro majitele.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Michaela Mikešová
RE/MAX G8 Reality
Rohanské nábřeží 678/27
Praha 8 - Karlín, 18600
Česká republika
Tel. na makléře: +420 773 609 166
Tel. do kanceláře: +420 703 180 388
E-mail: michaela.mikesova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 020-NP08896
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
63 m²
Plocha parcely:
772 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Novostavba
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Rekreační
K nastěhování:
31. 12. 2024
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Plocha zahrady:
727 m²
Zastavěná plocha:
45 m²
Topení:
Lokální - tuhá paliva
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Okraj obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt, Dálkový rozvod
Energetická náročnost budovy:
D