Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 232 m², Ramsau am Dachstein (ID 183-NP01099)

Ramsau am Dachstein – část obce mapa

980 000,00 € ( za nemovitost)
CÚsporná

5+
232 m2
557 m2
2
Exkluzivně

Prodej domu v obci Ramsau am Dachstein

Venkovský dům byl postaven kolem roku 1978 v cihlové konstrukci a nabízí obytnou plochu cca 232 m² na dvou podlažích a plochu pozemku cca 557 m².Dům může využívat i větší rodina, ale je ideální i jako penzion.Prostorná dispozice pokoje umožňuje flexibilní využití prostoru a vytváří příjemný zážitek z bydlení.Dům je v dobrém stavu a vyžaduje částečnou rekonstrukci, aby svým novým obyvatelům nabídl moderní komfort bydlení.Tato nemovitost je rájem pro milovníky otevřeného prostoru a přírody. Zahrada nabízí prostor pro relaxaci a zábavu. Nádherný výhled do zelené krajiny je opravdovým požehnáním.
Toto fantastické místo s výhledem na hory nabízí dokonalou rovnováhu mezi klidem a pohodlím každodenního života. Užijte si jedinečný charakter a styl tohoto domu.Přízemí: Vstup po schodišti, přední budova, kuchyně s přídavným sporákem, jídelna, jídelna, WC pro hosty, předsíň, obývací pokoj s východem na terasu a zahradu, 2 pokoje, vana/vana/sprcha/WC.
1. patro: předsíň, jídelna-kuchyň s východem na severně orientovaný balkon, 3 pokoje s východem na jižně orientovaný balkon, samostatné WC, vana/vana/sprcha/WC s východem na severně orientovaný balkon.KG: Vstupní veranda, komora, předsíň, malý byt s koupelnou/sprchou/WC a 2 pokoji, kotelna, nádrž, 2 sklepní místnosti.Garáž a bezplatná parkovací stání nabízí komfort a prostor pro vaše vozidla i pro vaše hosty.Oblast Ramsau am Dachstein, která se nachází pouhých 10 minut od Schladmingu, se doslova rozprostírá na třech úrovních: náhorní plošina, alpské pastviny a ledovec Dachstein s pohořím.
Oblast běžeckého lyžování s 220 km rozsáhlou sítí běžkařských tras (70 km se skládá ze sportovních a bruslařských tras) nesplní žádné přání.Kolem 70 kilometrů značených a upravených zimních turistických tras vede přes louky a hlubokými zasněženými lesy až do alpské oblasti pastvin, odkud je nádherný výhled na Schladming, kolem Sattel-, Rittis- nebo Kulmberg nebo až k nim.Hory a vrcholy, kam až oko dohlédne. Fantastická krajina pod kouzlem jižní stěny Dachsteinu byla v létě vždy nádherným turistickým regionem. Od pohodových procházek po náhorní plošině až po vysokohorské vícedenní túry – certifikovaná turistická vesnice nabízí mnoho.Není zahrnuta provize Realitní Kanceláře.
Cena:
980 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Josef Havlíček
RE/MAX Active Broker
náměstí Republiky 751
Tachov, 34701
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 740 770
Tel. do kanceláře: +420 371 120 180
E-mail: josef.havlicek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 183-NP01099
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
232 m²
Plocha parcely:
557 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Garáž:
Ano
Zastavěná plocha:
557 m²
Počet parkovacích míst:
4
Typ domu:
Patrový
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C