Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem domu 616 m², Chomutov (ID 032-NP08563)

Chomutov, okres Chomutov mapa

96 800 Kč (vč. DPH, za měsíc)
GMimořádně
nehospodárná

616 m2
3343 m2
5
Exkluzivně

Pronájem reprezentativního sídla

Pokud hledáte opravdu reprezentativní prostory pro svůj firemní či osobní život, je tento dům pro vás to pravé. Je totiž mimořádný ve všech směrech. Svou velikostí, uspořádáním i historií, která sahá až do předválečného období. Byl postaven pro bohatého chomutovského lékaře, který zde provozoval svou praxi.

Po válce zažil mnoho, roky lepší i horší, až se jej nakonec ujali stávající majitelé a důkladnou rekonstrukcí mu vrátili jeho podobu. Díky tomu zůstalo zachováno mnoho původních architektonických prvků, např. dřevěné okenice nebo unikátní mušlová struktura fasády.

Dům lze užívat pro větší společenské akce se současným zachováním dostatku soukromí. V rozsáhlém přízemí, navazujícím na zahradu, máte k dispozici salonek se společenskou místností, wellness s vyhřívaným bazénkem, vířivkou a saunou. Tato část je přístupná buď dvěma samostatnými vstupy ze zahrady, nebo schodišti z domu.

O patro výš najdeme salon a další společenské prostory, kávovou kuchyňku a samostatnou šatnu. I toto podlaží je přístupné zvenčí vlastním vchodem s možností parkování.
Co vás naprosto uchvátí je terasa, přístupná ze salonu. Díky fascinujícím 130 m2 je jedním z dominantních prvků celého domu s úžasným výhledem.

V těsném sousedství terasy, s přístupem přímo ze salonu, vás upoutá další dominanta domu – vzdušný a prostorný společenský sál s půlkruhovým výhledem do zahrady. Můžete jej využít pro reprezentaci, setkávání větší skupiny přátel i malá koncertní nebo divadelní představení.
Zbývající tři podlaží nabízí 8 pokojů o různých velikostech a uspořádání, většina s vlastní koupelnou a WC.

Pro každý dům, který hostí velkou společnost, je důležitá kuchyně. Ty jsou zde rovnou dvě, v těsném sousedství salonu a společenského sálu. Jedna velká, moderně vybavená, s indukčním i plynovým sporákem, skladovým zázemím a výkonnou vzduchotechnikou. Druhá, menší, může sloužit jako pracovní pro externí dodavatele v případě větších akcí, má vlastní zázemí (sprcha, WC). Kromě klasických oken jsou kuchyně osvětleny také stropními okny s přirozeným denním světlem.Prostory kuchyně jsou přístupné jak z interieru, tak samostatným zásobovacím vchodem z parkoviště.

V rámci rekonstrukce byla posílena elektrická a plynová přípojka, zřízeno datové připojení, WiFi a TV rozvody. Nově zbudované ústřední topení s dálkovým ovládáním oceníte v době vaší nepřítomnosti. Pro zvýšení tepelné pohody je v části domu rozvedeno podlahové topení. Celý dům uvnitř zateplen (tato varianta zvolena z důvodu zachování původních prvků exterieru).

Nesmím zapomenout na zahradu – více jak 60 stromů a keřů poskytuje dostatek soukromí a v letních měsících i příjemný stín a chládek. Dlážděná, v noci osvětlená cesta, vás dovede od brány až k domu. Příjemným místem v zahradě je i malý zahradní domek, který lze vytápět a využít jako zázemí v nevlídných dnech.

Jak vidíte, náš dům je opravdu unikátní a jedinečný. Pokud vás zaujal a cítíte, že by mohl mít místo ve vašem firemním nebo osobním životě, zavolejte. Budu se těšit.
Cena:
96 800 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Lze uplatnit odpočet DPH
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Radek Grée
RE/MAX 4 You
Nám. 1. máje 95
Chomutov, 43001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 602 560 249
Tel. do kanceláře: +420 739 500 617
E-mail: radek.gree@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 032-NP08563
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
5
Užitná plocha:
616 m²
Plocha parcely:
3 343 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 6. 2024
Doprava:
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V, 400 V
Odpad:
Kanalizace
Plocha zahrady:
2 769 m²
Zastavěná plocha:
421 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
6
Počet podlaží pod zemí:
1
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G