Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 234 m², Psáry (ID 257-NP01046)

ulice Heyrovského, Psáry – část obce Dolní Jirčany mapa

21 500 000 Kč ( za nemovitost)
CÚsporná

5+
234 m2
1056 m2
2
Exkluzivně

Prodej domu 7+1 234 m2 s garáží na pozemku 1056 m2

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům o celkové užitné ploše 197 m2 s garáží 37 m2, na pozemku 1056 m2 v obci Dolní Jirčany-Psáry. Dům se nachází v klidné části na konci ulice nad údolím a samotným centrem. Dolní Jirčany jsou v blízkosti Pražského okruhu, a tak je zde výborná dostupnost nejen do hlavního města.
Velkorysá stavba je vlajkovou lodí společnosti Canaba a jak samotná společnost uvádí jedná se o stavbu v harmonii života v souladu s přírodou. To tady zaručují všudypřítomná velká okna, která prostory propojují s okolní okrasnou zahradou. Celý dům byl postaven ve vysokém nadstandardu a za použití těch nejlepších materiálů, vše podtrhují dřevěné podlahy z afrického dřeva a použité přírodní materiály a tóny. Celková dispozice 7+1 splní očekávání i náročné a početné rodiny. V přízemí je dominantou prostorný obývací pokoj s krbem a jeho atmosféru podtrhuje několik velkých francouzských oken. Dále je zde velká kuchyň s komorou, jídelna, hostinský pokoj, první koupelna s WC a zádveří. Z prostorné haly se po masivních dřevěných schodech dostaneme do patra, kde jsou další čtyři pokoje a obrovská koupelna s rohovou masážní vanou, toaletou s bidetem. Ze západně orientovaných pokojů je vstup na velký balkon, na kterém se Vám ukáže celé okolí jak na dlani a dohlédnete až do Brdských lesů.
Vedle domu je prostorná samostatná garáž 37 m2 s pracovním prostorem a oddělenou místností.
Vzrostlá okrasná zahrada s automatickou závlahou nabízí dostatek místa jak pro posezení, tak relaxaci a sportovní vyžití. Velký vyhřívaný bazén a Whirlpool Vám pomohou zapomenout na každodenní starosti a budete se cítit jako na nekonečné dovolené.
Dům je napojený na veškeré sítě (plyn, elektřina, voda, kanalizace), o vytápění se stará moderní plynový kotel, v koupelnách a kuchyni podlahové vytápění, kompletní zabezpečení Jablotron, atd…
Dolní Jirčany jsou dynamicky se rozvíjející obcí, kdy za zmínku stojí v posledních letech dokončená stavba Základní školy, která získala několik ocenění, ale zároveň je důkazem výborného zázemí v obci a fungování zdejší samosprávy. Je zde kladen důraz na aktivní život a díky mnoha sportovním klubům si vybere každý. V okolí najdete několik vyhlášených restaurací, obchodní centra i vyhlášené mezinárodní školy a veškeré služby.
O všem Vás moc rád přesvědčím na prohlídce, kterou vřele doporučuji, abyste se sami přesvědčili o výjimečnosti této nabídky.
Cena:
21 500 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Cena k jednání
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

21 500 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Martin Dohnal
RE/MAX Cool
Roztylské náměstí 393/35
Praha 4 - Záběhlice, 14100
Česká republika
Tel. na makléře: +420 731 631 220
Tel. do kanceláře: +420 728 400 586
E-mail: martin.dohnal@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 257-NP01046
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
234 m²
Plocha parcely:
1 056 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Novostavba
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Zastavěná plocha:
118 m²
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C