Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 162 m², Střítež (ID 205-NP09493)

Střítež, okres Jihlava mapa

8 810 000 Kč ( za nemovitost)
BVelmi
úsporná

5+
162 m2
586 m2
2
Exkluzivně

Prodeje, domu Střítež

Nabízíme Vám ke koupi novostavbu rodinného domu v obci Střítež u Jihlavy.  Tato obec leží asi 9 km od Krajského města Jihlavy. V těsné blízkosti najdete i nájezd na dálnici D1 nebo silnici první třídy 38, která vede z Jihlavy do Havlíčkova Brodu.

Dům byl kolaudovaný v roce 2018 a má zastavěnou plochu 100m2. Obytná plocha je 161,44m2. K domu náleží také zahrada o celkové výměře 486m2. Na zahradě se nachází bazén a bouda na uskladnění zahrádkářských potřeb. Dům se skládá ze dvou samostatných jednotek. Každá z nich má samostatný vchod. První jednotka má dispozice 4+kk a druhá 1+kk. Pokud preferujete více místností, můžete prostory snadno spojit v jeden a získáte tak dům o dispozicích 5+kk se dvěmi koupelnami. Pokud Vám stačí jedna jednotka, je možné druhou například pronajímat.

V přízemí větší jednotky najdeme předsíň, WC, technickou místnost a kuchyň spojenou s obývacím pokojem, ve kterém se nachází schodiště do prvního patra. V této části domu vejdeme rovnou do velké haly (galerie), z níž se pak dostaneme do koupelny (sprcha a rohová vana), pracovny, ložnice a dětského pokoje. V menší jednotce se nachází jeden pokoj s kuchyní, předsíň a koupelna s WC.

Díky použití moderních izolačních prvků je dům nízkoenergetický. Topení v domě zajištuje elektrické podlahové topení. V obci již probíhá připojování na ČOV. V tomto domě zatím napojení není a tak zde najdete jímku. Obec má vlastní vodárnu, dům je napojen na obecní vodu a díky dostatku oken je velmi světlý.

Do obce se dostanete pomocí autobusové i vlakové dopravy. Střítež také obklopují rozsáhlé vodní plochy několika rybníků - Pivovarský, Obecní, Cihlářský a Mlýnský. Mimo to zde najdete Mateřskou školu, fotbalové i dětské hřiště, poštu a také hospůdku. Jednou za 14 dní zde ordinuje praktický lékař pro dospělé.

Pokud hledáte moderní bydlení na klidném místě, které se nachází mimo město, ale zároveň je v dobré dostupnosti, jste na správné adrese. Pokud máte zájem o prohlídku, rád Vás tímto domem osobně provedu.
Cena:
8 810 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

8 810 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Filip Tomeš
RE/MAX Alfa
Spálená 97/29
Praha 1 - Nové Město, 11000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 776 306 166
Tel. do kanceláře: +420 296 240 400
E-mail: filip.tomes@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 205-NP09493
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
162 m²
Plocha parcely:
586 m²
Druh objektu:
Dřevěná
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Odpad:
Septik
Zastavěná plocha:
100 m²
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
B