Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 93 m², Tišice (ID 205-NP09541)

ulice Boleslavská, Tišice – část obce Chrást mapa

5 890 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

4x
93 m2
723 m2
1
Exkluzivně

Prodej rodinného domu 4+kk v obci Chrást (Tišice) se zahradou, pozemek 723 m2

Jestli je tento dům v něčem unikátní, tak bezesporu v zachování genius loci tradičního venkovského stavení s dochovalými architektonickými prvky v kombinaci s moderním bydlením a variabilitou využití i pro podnikatelské účely. Dům nabízí dispozici 4+kk s prostornými místnostmi i velkými úložnými prostory. Hned po vstupu Vás nadchne uspořádání jednotlivých pokojů. Z prostorného zádveří, které nabízí prostor pro vybudování úspornějšího schodiště do podkroví, získáváte přístup do dětského pokoje a pracovny, která je v současné době využíváná jako show-room se samostatným vstupem od ulice. Dále je v tomto prostoru originálně využit bývalý chladící box (historicky v domě byla i prodejna potravin), který dnes poskytuje nepostradatelné a velice nadstandardní úložené prostory. Napravo pak vstupujete do hlavního společenského prostoru , obývacího pokoje s kuchyňským koutem, kde Vás již okouzlí unikátní historická atmosféra domu. Krb, masivní okenní výklenky, původní dvoukřídlé dveře a celková atmosféra místa umožní odprostit se od okolí a být zkrátka „doma“. Pokladem domu je ale jeho zadní část, kde naleznete koupelnu a ložnici s šatním koutem. Díky klenbám jde o prostor s atmosférou, kterou při sebevětší snaze nedokáže poskytnout žádná novostavba.
Celková velikost pozemku je 723 m2. Z toho je zastavěná plocha a nádvoří 470 m2, z čehož dům je cca 117m2 a garáže přibližně 74 m2. Užitná plocha přízemí domu je zhruba 93 m2. Dokumentace k domu se nedochovala, proto máme prozatím zaměření pouze orientační. Nemovitost je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Ohřev teplé vody je zajištěn bojlerem. Vytápění je elektřinou – přímotopy v jednotlivých místnostech, které mají vlastní zásuvky se sazbou pro vytápění, díky které jsou celkové měsíční náklady na elektřinu cca 4.000 Kč. V případě, že preferujete přírodní teplo a vůni dřeva, užijete si krbovýmá kamna. Dům má z větší části původní, velmi silné zdi, díky čemuž teplo příjemně akumuluje a naopak v létě udržuje příjemné klima i během horkých dnů. V posledních letech došlo zejména k výměně oken a dveří za plastová, v zadní části domu byly udělány betonové podlahy a nové rozvody vody, odpadu a elektřiny. Je zapotřebí zrekonstruovat koupelnu a případně si poupravit sádrokartony.
Dům leží u hlavní silnice, která prochází přes Chrást a potažmo celé Tišice. Nedaleko od domu díky tomu naleznete autobusovou zastávku s linkami Kostelec nad Labem / Mělník a Neratovice / Všetaty. Vlaková zastávka do Prahy je vzdálena 1,1 km. Autem jste na nejbližším metru v Praze za cca 25 minut. Nejvýraznější jsou pak v obci místní spolky, které pravidelně pořádají kulturní, společenské i sportovní události, které získali oblibu po širokém okolí. Původně šlo o zemědělskou oblast, obec lemuje Labe s lužními lesy, pole a louky, za pár minut jste v Mlékojedech u jezera, po cestě můžete navštívit velké multifunkční hřiště nebo i skatepark, několik místních obchůdků nebo vyhlášené řeznictví … Oblast má mnoho „pro“, kterými si Vás získá.
Cena:
5 890 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

5 890 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Dana Rambousková
RE/MAX Alfa
Spálená 97/29
Praha 1 - Nové Město, 11000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 734 693 687
Tel. do kanceláře: +420 296 240 400
E-mail: dana.rambouskova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 205-NP09541
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
1
Užitná plocha:
93 m²
Plocha parcely:
723 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Venkovská
K nastěhování:
22. 9. 2023
Doprava:
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Garáž:
Ano
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
470 m²
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G