Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem obchodních prostor 31 m², Praha 3 - Žižkov (ID 253-NP01848)

ulice Vinohradská, Praha 3 – Žižkov mapa

25 000 Kč ( za měsíc)
GMimořádně
nehospodárná

31 m2
Exkluzivně

Pronájem prostor pro podnikání v největším pražském hotelu Don Giovanni ****

Nabízíme exkluzivně k pronájmu nebytové prostory pro zřízení prodejny nebo provozovny zubní hygienistky, zubní ordinace, pedikúry, manikúry, malého fitness, solária apod. v přízemí největšího hotelu v Praze – v hotelu Don Giovanni.

K pronajímaným prostorám se dostanete hlavním hotelovým vchodem, přes hotelovou halu s recepcí a restaurací. K pronájmu nabízíme dvě místnosti o podlahové ploše 31,34 m2. Místnosti mají okna orientovaná na východní stranu, vytápění/chlazení ovládané pomocí termostatu v každé z místností, dále zářivková tělesa, na podlaze koberce, dostatečně dimenzované počty zásuvek i rozvod TV signálu. Do prostor lze zavést v případě potřeby vodu nebo předělat rozvody elektřiny či slaboproudu tak, aby to plně vyhovovalo potřebám nájemce. Spotřeba vody a elektřiny bude měřena osazenými měřiči. V případě zájmu by bylo možné pronajímané prostory rozšířit ještě o vedlejší místnost s plochou 14 m2 (růžová plocha na plánku) a propojit ji dveřmi s oběma dalšími místnostmi.

Čtyřhvězdičkový hotel „Don Giovanni“ je hotelem se zavedenou mezinárodní klientelou a službami na vysoké úrovni. Je výborně dostupný metrem, tramvají i automobilem a je pod ním rozsáhlé podzemní parkoviště. V tomto hotelu s kapacitou až 900 lůžky se ročně ubytuje přes 266.000 osob (údaj za rok 2022 - opravdu to není překlep!). Jsou to jednak turisté, jednak obchodníci, kongresoví hosté a často piloti či letušky. Zahraniční hosté jsou převážně ze Západu, z USA, ale i z Asie a arabských zemí. Zhruba polovinu hostů tvoří tuzemská klientela.

Všichni tito lidé s nadprůměrnou kupní sílou si rádi dopřejí luxus. Nedělá jim problém nechat se hýčkat a rozmazlovat při svém pobytu v Praze různými zkrášlovacími službami a procedurami a neváhají za to také patřičně zaplatit. Hosté jsou zvyklí platit v cenové úrovni, kterou znají ze Západu. Z podnikatelského hlediska se tedy jedná o trvalý přísun bonitní klientely (průměrně je v hotelu ubytováno 728 hostů denně).

Vedení hotelu počítá s propagací všech nabízených služeb ve vnitřním informačním systému hotelu, na hotelových webových stránkách, na facebooku apod. Informace o možnosti využití těchto služeb bude umístěna ve složce hotelových informací umístěných na každém pokoji. Hotel má zájem na tom, aby služby byly nabízeny ve vysoké kvalitě a v širokém časovém intervalu. Prostory jsou proto vhodné pro zájemce s praxí ve vyjmenovaných oborech.

Požadovaný nájem je 45.000 Kč/měsíčně. Hotel požaduje kauci ve výši 2 nájmů. Provize RK je 1x nájem + DPH. Bližší podmínky nájmu budou dohodnuty v nájemní smlouvě.
Cena:
25 000 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
právní servis v ceně, neplátci DPH se DPH k nájmu nepřipočítává, při pronájmu 3 místností se cena zvyšuje o 5.000 kč/měs.
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Jan Rampa
RE/MAX Ambassador
Cíglerova/metro Rajská zahrada
Praha 9 - Černý Most, 19800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 526 789
Tel. do kanceláře: +420 603 295 748
E-mail: jan.rampa@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 253-NP01848
Typ nemovitosti:
Komerční prostory
Druh prostor:
Obchodní
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
13
Plocha kanceláří:
31 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Bezbariérový byt:
Ano
K nastěhování:
15. 1. 2024
Doprava:
Silnice, MHD, Autobus
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelové rozvody
Celková plocha:
31 m²
Plyn:
Plynovod
Počet kanceláří:
1
Počet podlaží pod zemí:
1
Sociální zařízení:
Ano
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Ústřední - plynové
Typ domu:
Patrový
Voda:
Rozvod studené a teplé vody
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G