Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 210 m², Horoměřice (ID 253-NP01873)

ulice K Menhiru, Horoměřice mapa

19 990 000 Kč ( za nemovitost)
CÚsporná

5+
210 m2
601 m2
2
Exkluzivně

Prodej novostavby rodinného domu 6+kk s techn. místností, garáží a zahradou, Praha-západ, Horoměřice

V exkluzivním zastoupení majitele nemovitosti Vám nabízíme prodej novostavby RD v obci Horoměřice. Obec leží při SZ hranici Prahy, sousedící s městskými částmi Suchdol, Lysolaje, Nebušice a P. Kopanina, s obcemi Statenice a Únětice a je v otevřené krajině při údolí Šáreckého potoka, jih a západ lemují lesnaté pásy zeleně. Kompletní občanská vybavenost: ZŠ, nově vybudovaná MŠ, zdravotní středisko, lékárna, pošta, knihovna, obchody, restaurace a sportovní zařízení, hotel, STK apod. Prochází zde řada značených turistických cest a též cykloturistických tras. Turistické značky zavedou do Šárky, Lysolají a Suchdola, na Gabrielku, do Houslí, Kozích hřbetů, k Juliáně, do tuchoměřického lesa, do Únětic, na Holý vrch, do Roztok, Tichého údolí, přes Statenice na hrad Okoř atd.

Rodinný dům je postaven v nové zástavbě rodinných domů na klidném místě s výhledem do zeleně. Dům je velmi světlý a slunný. Při vstupu do nemovitosti naleznete prostornou vstupní chodbu, místnost pro šatnu, koupelnu (se sprchovým koutem, místem na pračku a sušičku + shoz prádla), chodbu, obývací pokoj se vstupem na zahradu, jídelním koutem a kuchyní. Dále v přízemí je prostor pod schodištěm, velká technická místnost s východem na zahradu a vstupem do garáže. Vstup do 1NP je řešen jako bezbariérový. V patře Vás osloví především hlavní ložnice s koupelnou a vlastní šatnou, světlé 4 ložnice a hlavní koupelna (se shozem prádla do 1.NP).

Součástí prodeje nemovitosti je oplocení, vjezdová brána na dálkové ovládání, branka, kompletní inženýrské sítě (elektro, plyn, vodovod, tlaková kanalizace), zpevněná plocha před domem a zkolaudovaný rodinný dům včetně garáže a velké technické místnosti v domě. Vytápění je aktuálně řešeno plynovým kotlem + podlahové vytápění v celém domě + regulace tepla v jednotlivých místnostech, v budoucnosti možnost napojení tepelného čerpadla (prostor v technické místnosti) a připojení krbu /kamen v obývacím pokoji. Obvodové nosné zdivo je vyzděno z cihel Porotherm 25 AKU P+D a 19 AKU tl.250/190 mm, obvodové stěny opatřeny zateplovacím fasádním systém s tl. izolace 240 mm, valbová střecha (vazníky) a plastová okna s izolačním trojsklem.

Kupní cena ve výši:
a) 19.990.000,- Kč, cena je uvedena za aktuální stav nemovitosti (2x koupelna včetně obkladů a dlažby, sanita v koupelně v 1. NP a vana v 2.NP, vymalovaná nemovitost, osazené vypínače, zásuvky a termostaty), zbývá dokončit: čisté podlahy v obytných místnostech, vnitřní dveře obytných místností, kompletace koupelny u ložnice a komplet třetí koupelna v 2.NP, osazení svítidel a venkovních žaluzií (je nyní příprava) atd. Součástí není kuchyňská linka.
b) cca 20.990.000,- Kč dle standardů, cena je uvedena za aktuální stav + kompletace interiérů (chybějící čisté podlahy, vnitřní dveře, zařizovací předměty koupelny u ložnice a komplet třetí koupelna v 2.NP), součástí dokončení nejsou svítidla, venkovní žaluzie (je příprava), kuchyňská linka apod.

Pro více informací neváhejte kontaktovat makléřku nemovitosti.
Cena:
19 990 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

19 990 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Ing. Mgr. Veronika Černá
RE/MAX Ambassador
Cíglerova/metro Rajská zahrada
Praha 9 - Černý Most, 19800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 603 841 020
Tel. do kanceláře: +420 603 295 748
E-mail: veronika.cerna@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 253-NP01873
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
210 m²
Plocha parcely:
601 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Počet bytů celkem:
1
K nastěhování:
1. 3. 2024
Garáž:
Ano
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
139 m²
Plyn:
Plynovod
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt
Energetická náročnost budovy:
C