Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 2+kk v osobním vlastnictví, Praha 5 - Smíchov (ID 205-NP10066)

ulice Na Valentince, Praha 5 – Smíchov mapa

Pronajato
GMimořádně
nehospodárná

kk
2x
0 m2
4/6
Exkluzivně Pronajato

Krásný a vzdušný byt v novostavbě Na Valentince

BYT o dispozici 2+kk se nachází ve 4. NP bytového domu s výtahem. Celková plocha bytu je 46,43m2 + sklep. Byt tvoří předsíň (4,69 m2), ložnice (8,59 m2), vstupní chodba (4,85 m2), koupelna s wc (4 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem (24,3 m2). Byt je vzdušný, světlý a vybavený moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (indukční varná deska, elektrická trouba, digestoř, dřez s baterií, lednice s mrazákem, pračka). V obývacím pokoji se nachází moderní pohovka, konferenční stolek, komoda, TV, kulatý jídelní stůl a dvě židle. V koupelně je sprchový kout s hlavovou a ruční sprchou, umyvadlo, zrcadlová skříň. V ložnici je dvoulůžko, dva noční stolky s lampičkami.
Podlaha v pokojích a na chodbě je plovoucí, v koupelně dlažba. Vytápění je podlahové. Byt je přístupný ze společné pavlače, která je orientována do vnitrobloku. Francouzská okna v obývacím pokoji jsou orientovaná na jihozápad, okna v ložnici na severovýchod do pavlače. Okna jsou opatřena žaluziemi. K bytu náleží sklep.

DŮM: Zrekonstruovaný dům se nachází v žádané části Praha 5 Smíchov v tradiční blokové zástavbě, tři patra jsou zrekonstruovaná a nad ně je přidaná nástavba se 3 dalšími podlažími, z nichž poslední je ustoupené. Díky tomu dům zachovává výšku římsy okolních domů. Jedná se o spojení klasické fasády tradiční smíchovské zástavby a moderní nástavby s fasádou z minimalistických bílých panelů, které kopírují rastr oken původní části.

OBČANSKÁ VYBAVENOST A DOPRAVA: Na konci ulice začíná Smíchovská náplavka s možností využití přívozu na druhý břeh Vltavy, odkud se můžete rychle dostat na oblíbené farmářské trhy nebo na Vyšehrad.
V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost - obchody (nedaleko leží OC Nový Smíchov s mnoha obchody i kulturním vyžitím), příjemné restaurace, kavárny, služby. V blízkosti se nachází náplavka „Hořejší nábřeží“ a nájezd na cyklostezku A1/A2. Jedná se o lokalitu s výbornou dopravní dostupností - zastávka linky metra B Anděl a autobusové nádraží Na Knížecí se nachází pouze 300 m od domu/ 8 minut chůze. Je zde také mnoho tramvajových linek spojujících Smíchov se zbytkem města. Parkování je možné před domem - modrá zóna.

NÁKLADY: Nájemné 20.000 Kč + záloha na služby 2.576 Kč + elektřina se převádí na nájemníka. Kauce ve výši 40.000 Kč, provize RK ve výši jednoho nájmu + DPH.

Vzhledem k lokalitě, výborné občanské vybavenosti a snadné dopravní dostupnosti je tento byt ideální volbou pro zájemce, kteří ocení výhodu bydlení v blízkosti centra města. Hledáme jednotlivce nebo pár, který poptává příjemné a dlouhodobé bydlení v moderním domě a žádané lokalitě. Majitel požaduje slušné a bonitní nájemníky, nekuřáky a upřednostní zájemce bez zvířat. Nastěhování je možné ihned. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat, nejlépe e-mailem.
Cena:
Pronajato
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Šárka Sabová, DiS.
RE/MAX Alfa
Spálená 97/29
Praha 1 - Nové Město, 11000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 776 636 121
Tel. do kanceláře: +420 296 240 400
E-mail: sabova.team@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 205-NP10066
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
4
Počet podlaží v objektu:
6
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
1. 4. 2024
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
48 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Centrum obce
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G