Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 1+kk v osobním vlastnictví 48 m², Praha 10 - Uhříněves (ID 205-NP10029)

ulice Za Lípou, Praha 10 – Uhříněves mapa

15 000 Kč ( za měsíc)
BVelmi
úsporná

kk
1x
48 m2
3/5
Exkluzivně Rezervace

Prostorný a světlý byt 1+kk s balkónem a garážovým stáním

V zastoupení majitele vám exkluzivně nabízím dlouhodobý pronájem částečně vybaveného bytu 1+kk, o velikosti 40 m2 + balkón 7,5m2. Prostorný a světlý byt s výhledem do klidného okolí se nachází ve 3. NP nízkoenergetického cihlového domu s výtahem a je velmi dobře řešený. Je tvořen chodbou, koupelnou s wc, kuchyňským koutem s obývacím pokojem a vstupem na balkón.

Byt je vybaven kuchyňskou linku se spotřebiči (lednice s mrazákem, sklokeramická varná deska, trouba, digestoř, mikrovlnná trouba a myčka), rozkládacím jídelním stolem se dvěma židlemi. V koupelně je prostorný sprchový kout, umyvadlo, wc, topný žebřík a přívod na pračku. Na chodbě jsou vestavěné skříně a věšáková stěna s botníkem. Podlaha v obývacím pokoji a na chodbě je plovoucí, v koupelně je dlažba. Byt je vytápěn ústředním topením z plynové kotelny umístěné v areálu. Okna bytu a balkón jsou orientovány jihozápadním směrem. V oknech jsou žaluzie, před sluncem ochrání venkovní markýza. K bytu přísluší garážové stání a sklep.



Pražská Uhříněves je velmi žádanou lokalitou díky komfortnímu a modernímu bydlení blízko přírody, a přitom dobré dopravní dostupnosti do centra Prahy (v Uhříněvsi zastavuje přes 14 linek MHD a jezdí vlaky, dálkové autobusy), například na Hlavním nádraží jste za 15 minut, za 10 minut autobusem na metru Háje, za 20 minut na metru Depo Hostivař. Pár kroků od centra obce se nachází Podleský rybník, se kterým těsně sousedí místní obora.

Lokalita nabízí plnou občanskou vybavenost. V blízkosti je množství obchodů, kaváren a restaurací. Přímo v domě se nachází útulná kavárna s výbornou kávou. Okolí nabízí mnoho příležitostí k aktivnímu trávení volného času. V pěší vzdálenosti se nachází přírodní památka Obora v Uhříněvsi a rybník Nadýmač. 


Byt je vhodný pro jednu až dvě osoby. Požadujeme slušné, spolehlivé a bonitní nájemníky, nekuřáky. Majitel upřednostňuje zájemce bez zvířat.

Nastěhování je možné od 1.5.2024. Nájemné 15.000 Kč/měsíčně, záloha na služby 1.580 Kč/měsíčně, záloha na elektřinu 1.000 Kč. Vratná kauce 15.000 Kč, provize RK ve výši jednoho nájmu + DPH.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat, nejlépe e-mailem.
Cena:
15 000 CZK / Rezervováno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Šárka Sabová, DiS.
RE/MAX Alfa
Spálená 97/29
Praha 1 - Nové Město, 11000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 776 636 121
Tel. do kanceláře: +420 296 240 400
E-mail: sabova.team@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 205-NP10029
Dispozice:
1+kk
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
5
Podlahová plocha:
48 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
1. 5. 2022
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
48 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Klidná část obce
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
B