Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem bytu 2+1 v osobním vlastnictví 53 m², Praha 10 - Hostivař (ID 291-NP00058)

ulice Na Groši, Praha 10 – Hostivař mapa

17 900 Kč ( za měsíc)
GMimořádně
nehospodárná

1x
2x
53 m2
3/4
Exkluzivně

Praktický a světlý byt k dlouhodobému pronájmu

Nabízíme k pronájmu zařízený a praktický byt v klidné části Hostivaře. Jednou z hlavních předností této nemovitosti je její výhodná poloha. V blízkosti se nachází nejenom školy, ale také parky a další atrakce pro děti. Děti tak budou mít snadný přístup ke vzdělání a zábavě, to vše bez nutnosti dlouhých cest.
Bytová jednotka je situována na 3. podlaží panelového domu (celkem 4 nadzemní podlaží) bez výtahu.
Dispozice bytu zahrnuje dostatečně prostornou vstupní předsíň, ze které je vstup do zařízeného obývacího pokoje a útulné kuchyně vybavené kuchyňskou linkou, skříňkami a lednicí. Další dveře vedou z chodby do koupelny s vanou, umyvadlem a pračkou. Vedle koupelny je samostatná toaleta. Vstup do ložnice je z pravé části předsíně. Ložnice je vybavena manželskou postelí a řadou úložných skříní. V rohu je možno umístit pracovní stůl.

Dům je zateplený, udržovaný, s čistou fasádou a plastovými okny, parkování je možné na ulici před domem, modré zóny nejsou zatím zavedeny. Součástí bytu je sklepní kóje ( 1m2) a přístup do 2 společných sušáren. Především mladé rodiny s dětmi ocení dětské hřiště a klidné okolí domu. Rychlá doprava do centra je možná autobusovou linku č. 175, zastávka "Sídliště na Groši", 7 min pěšky je tramvaj č. 22 a 26, event. autobusy 154, 177 a 181. Poblíž je i vlaková zastávka "Hostivař" a nově vybudovaná "Zahradní Město". Přímo v ulici je k dispozici večerka, v docházkové vzdálenosti Penny Market, Lidl, obchodní dům Vivo (Hypermarket Albert, kino, Datart, McDonald's, drogerie DM..), v dojezdové vzdálenosti jsou školky a škola (na Zahradním Městě). V blízkosti se nachází Hostivařská přehrada, lesopark, Toulcův dvůr

Pokud Vás zaujme a chtěli byste si byt prohlédnout, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme prohlídku.
Cena:
17 900 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
+ vyúčtovatelná záloha 5000 Kč/měsíčně, zahrnující teplou a studenou vodu, vytápění, náklady společných prostor, atd. Elektřina se převede na nájemce. Kauce 1 měsíc, provize RK 1 měsíční nájemné + DPH
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Miloš Gerstner
RE/MAX Panorama
Karla Engliše 3221/2
Praha 5 - Smíchov, 15000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 608 080 788
Tel. do kanceláře: +420 608 080 788
E-mail: milos.gerstner@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 291-NP00058
Dispozice:
2+1
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
53 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
19. 4. 2024
Odpad:
Kanalizace
Užitná plocha:
53 m²
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Centrum obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G