Translate with 
MENU ZAVŘÍT
15. října 2023

Jak developerské projekty mohou „nakopnout“ svůj marketing?

Menší developerské společnosti často hledají vhodný způsob, jak prezentovat a co nejlépe prodat svůj projekt. Nemohou si dovolit stálý prodejní a marketingový tým, proto se obracejí na externí partnery, kteří jim poskytnou potřebné služby.  Tým REMAX Delux přesně pro tento druh projektů připravil unikátní systém šitý na míru pro developery, kteří chtějí ušetřit nejen čas a náklady, ale především sjednotit a řídit z jednoho místa potřebné marketingové nástroje a zajistit v moři nabídek, že jejich developerský projekt zazáří.

Máte developerský projekt, ale co s ním dál? Jak zvolit, a především obsáhnout celou paletu možností a služeb v rámci marketingového mixu pro podporu prodeje budoucích nemovitostí?

Nesmíme zapomínat, že pokud se developerský projekt nedokáže relevantně, a především vizuálně odprezentovat a také hlavně představit se těm správným lidem a na správných místech, úspěch a prodeje projektu nejsou zaručeny. Ideální je proto zvolit ucelený marketingový nástroj pro řízení všech těchto aktivit. A co všechno je třeba zajistit a realizovat?

Vizualizace a prezentace

V první řadě je třeba pořídit kvalitní a reprezentativní fotografie, videa, záběry z dronu či vizualizace developerského projektu, ze kterých poté lze sestavit i virtuální prohlídky, matterporty, 3D půdorysy atp. Díky kvalitnímu a modernímu představení a prezentaci nabízená nemovitost předčí ve sledovanosti všechny konkurenční nabídky a podpoří tak lepší prodej.

Sjednocená grafika a web

Jako v další v pořadí by měla být řešena celkově grafika – od loga, přes veškeré brožury a reklamní materiály až po grafické zpracování a postavení webu nabízející developerskou nemovitost. Na webu by neměly chybět veškeré informace, ale i kontakty na majitele či zprostředkovatele nabízené nemovitosti, také propojení s realitními makléři, kteří případně realizují prodej nemovitosti.

Dokumenty

Ve stejném stylu by měli být pak také řešeny a profesionálně připraveny i veškeré právní dokumenty od rezervační smlouvy, systémy standardů a nadstandardů, smlouvy o smlouvě budoucí se všemi variantami financování, kupní smlouvy a průběh financování developerského projektu.

Vše pod jednou střechou

V ideálním případě je nejvýhodnější mít vše uvedené zajištěno a řízeno z jednoho místa, jedním uceleným systémem. Nejen pro případnou kontrolu, ale také například pro další propojení a komunikaci jednotlivých dílčích složek, jejich vylepšování a hledání případného dalšího moderního řešení.

Systém na míru pro developerské projekty

Právě díky spojení s profesionály, kteří vám zajistí nejmodernější řešení marketingových aktivit pro vyzdvihnutí vašeho developerského projektu, lze pak dál pracovat s PPC reklamou, spustit bannerovou kampaň a smysluplně realizovat veškerý online marketing. Navíc se pak nabízí možnosti propojit web developerského projektu s nejnavštěvovanějšími weby pro nabídku a prodej nemovitostí v ČR a využít tak synergii ve spojení se silnou značkou a silnou kanceláří jakou je RE/MAX.  V neposlední řadě by pak v rámci kompletního marketingového „balíčku“ služeb měl umět tento ucelený systém váš projekt nastavit a propojit se sociálními sítěmi makléřů a realitních kanceláří. Váš developerský projekt tak pak bude vidět na nejnavštěvovanějších realitních vyhledávačích na internetu.

To všechno, a ještě další funkce a možnosti využití nabízí v rámci sítě RE/MAX unikátní projekt Delux Develop, který vyvinula brněnská kancelář RE/MAX Delux.

Veškeré informace týkající se projektu naleznete ZDE