Translate with 
MENU ZAVŘÍT
30. srpna 2022

Jediným limitem je nebe

Letní slunečné nebe nad starobylým Českým Krumlovem vytvořilo neopakovatelnou kulisu pro natáčení nového spotu společnosti RE/MAX na podporu růstu distribuční sítě. Ten je zaměřený na všechny, kteří chtějí začít podnikat a řídit franšízu světoznámé značky.

 I když RE/MAX každoročně rozšiřuje svou síť kanceláří a makléřů, stále existuje poměrně široký prostor pro budování nových partnerství a zvyšování počtu franšíz po celé republice. Mnoho lidí s podnikatelským duchem, ať už jsou to nováčci, nebo zkušení profesionálové, hledá nové výzvy a RE/MAX jim nabízí možnost, jak naplnit své sny. „Jsme tu od toho, abychom plnili přání svých franšízantů,“ říká v klipu Jan Hrubý a zdůrazňuje tak profesionalitu, hodnoty a jedinečné know-how, které RE/MAX poskytuje svým partnerům. Být součástí jedničky na trhu je vždy nesporná výhoda a přináší zájemcům velkou podnikatelskou příležitost, protože, jak je v klipu řečeno, „jediným limitem pro partnery RE/MAXu je nebe“.

 Klip vznikal pod taktovkou agentura Peppermint a je součástí kampaně, které běží na sociálních sítích. Za zmínku rovněž stojí, že se krátce po svém uveřejnění dostal na portál prestižních světových reklam „Ads Of The World“. Na něm se koncentrují vysoce kreativní reklamy z celého světa, inspiruje se konkurenční trh nápadů a podporují se smysluplná spojení v rámci kreativní a marketingové komunity.