Translate with 
MENU ZAVŘÍT
26. října 2020

Naši profesionální makléři jsou připraveni...

Naši profesionální realitní makléři jsou připraveni pomoci vám i v této době.

Realitní kanceláře sítě RE/MAX zůstávají otevřené a naši profesionální makléři jsou připraveni i v této době pomoci vám s prodejem nebo pronájmem nemovitosti. Kvůli aktuální situaci jsme nuceni dodržovat přísnější opatření, která mají vliv i na provoz našich poboček. Přesto jsme připraveni poskytnout vám špičkový servis, na který jsou naši klienti dlouhodobě zvyklí. Jaké konkrétní opatření se vás mohou týkat?

Kanceláře RE/MAX

S ohledem na vývoj situace se snažíme omezit pohyb osob v prostorách kanceláří. Jde nám o zajištění bezpečí našich klientů a makléřů. Prostory kanceláří jsou proto pravidelně větrány, desinfikovány a máme připravené ochranné pomůcky i pro naše klienty. Prosíme však o dodržování bezpečné vzdálenosti při osobním jednání. Zároveň jsme nuceni omezit počet osob přítomných při podpisu smluv či osobního jednání, a to na maximálně dvě osoby žijící ve stejné domácnosti.

Zároveň jsou naši makléři připraveni vám pomoci v jakékoli situaci prostřednictvím on-line nástrojů. Pokud není nutná osobní schůzka například z důvodu podpisu dokumentů, upřednostníme konferenční hovor nebo videokonferenci, kterou pro vás rádi zorganizujeme.

Pronájem nemovitosti: 

Prohlídky jsou pořádány s dostatečným časovým rozestupem mezi klienty tak, aby nedocházelo k jejich setkání. Nemovitost je vždy čerstvě vyvětrána a desinfikována. Stejně jako u osobních schůzek v prostorách kanceláře je omezený počet osob na prohlídce na nejvýše 2 osoby. Prosíme naše klienty o dodržení základních hygienických pravidel včetně nošení roušek či respirátorů. V případě nedodržení pravidel má makléř právo prohlídku ukončit či vůbec neumožnit. Respekt ke zdraví je pro nás prioritou. Proto můžete být makléřem vyzváni k potvrzení, že jste nebyli v posledních dnech v kontaktu s nakaženou osobou či nevykazujete příznaky onemocnění COVID-19.

Prodej nemovitosti: 

Naši makléři za poslední dny nabrali do nabídky několik desítek nových nemovitostí, které už teď najdete na našem realitním portálu www.remax-czech.cz. I za ztížených podmínek jsme připraveni poskytnout vám ten nejlepší servis, na který jsou naši klienti dlouhodobě zvyklí. Naši makléři zajistí v prázdné nemovitosti profesionální nafocení, 3D virtuální prohlídku, homestaging a podniknou všechny nezbytné kroky k tomu, aby prodali vaši nemovitost za nejlepší možnou cenu. Nemusíte se tedy obávat svěřit se do naší péče. I za nouzového stavu jsou připraveni vám pomoci s prodejem, přípravou nebo třeba jen konzultací.  

Hypotéční trh:

Bohužel je nutné počítat s tím, že většina bankéřů pracuje v režimu home office a schvalování úvěru tak může nabírat prodlev. Naši kolegové z RX Finance jsou vám ale kdykoli k dispozici, ať už potřebujete poradit s aktuální situací, uvažujete o refinancování nebo naopak potřebujete vyřešit odklad splátek u hypotéky kvůli tíživé situaci. Díky úzké spolupráci s našimi makléři jsme schopni zajistit pro vás kompletní servis i za ztížených podmínek. 

Zkušenosti z jarních měsíců dokazují, že realitní trh se nezastavuje ani v těžších dobách. Naopak bezprostředně po první vlně uvolnění byl zájem o koupi nemovitosti výrazně vyšší než před nouzovým stavem. Proto jsme i v těchto dnech připraveni pomoci vám řešit jakoukoli situaci spojenou s nemovitostí.

  

Váš tým RE/MAX