Translate with 
MENU ZAVŘÍT
24. února 2020

Nejlepší realitní konference už za měsíc!

Na konci března to vypukne! Chystá se nejlepší realitní konference, která pod názvem Otevřená RE/MAX Convention nabídne hned třináct unikátních speakerů a živou panelovu diskusi. Ve třech sálech s paralelními přednáškami se setkají realitní profesionálové z Čech i Slovenska. Chcete být u toho?

Jedinečná konference se uskuteční 31. března v Kongresovém centru v Praze. Tradiční prostor nabízí jedinečnou možnost uskutečnit řadu přednášek v různě velkých prostorech. Stejně jako v minulém roce i letos je konference otevřená nejen členům sítě RE/MAX, ale i externím účastníkům, kteří chtějí načerpat inspiraci a posunout se v rámci svého oboru dále.

Hvězdné postavy businessu

Mezi 13 speakery vystoupí mimo jiné zakladatel alternativní dopravní služby Liftago pan Ondřej Krátký, který se zaměří na sdílení svých zkušeností s podnikáním. Dalšími hvězdami na podiu budou například známý kouč a mediátor Ivan Skalík, který bude mluvit o týmové spolupráci. Chybět nebude ani Petr Skondrojanis s tématem vztahů na pracovišti, nebo David Kolář, uznávaná autorita v oblasti obchodu. Chybět ale nebude ani ředitel komunikace společnosti Sazka pan Václav Friedmann nebo partner PwC pan Petr Chrenko.  Více o programu, konkrétních přednáškách i vystupujících naleznete zde: https://www.remaxconvention.cz/programkonference

Ideální networking

Kromě významných lidí z různých oborů podnikání je konference zajímavou platformou, kde se potkají makléři z různých kanceláří. Výměnu zkušeností podpoří i panelová diskuse, tentokrát zaměřená na vývoj oboru jako takového.

Přidejte se k nejzásadnější realitní konferenci letošního roku!

  • 465 minut plných tipů, rad a inspirace
  • 120 minut networkingu
  • 3 sály pro přednášky
  • 1000 účastníků

Poprvé také otevíráme slavnostní Star awards night i pro veřejnost.

Neváhejte a rezervujte si své vstupenky ještě dnes: https://www.remaxconvention.cz/registrace

Místa rychle ubývají.