Translate with 
MENU ZAVŘÍT
7. září 2020

Obora Chomutice: jedinečná příležitost pro developery!

Pokud hledáte investiční příležitost nebo přímo prostor, ve kterém by bylo možné realizovat své developerské plány, máme pro vás unikátní řešení. V nabídce specializované značky RE/MAX Commercial nyní máme pozemek připravený pro stavbu domů, bytů i pro komerční využití.

V blízkosti Jičína v obci Chomutice se nachází pozemek bývalého zámku, jehož celková plocha 72 000 metrů nabízí unikátní příležitost pro výstavbu. Pozemek je zanesený v územním plánu a je přímo určen pro výstavbu komerčních a residenčních staveb. Kolegové z RE/MAX Commercial disponují vypracovanou územní studií a také studií proveditelnosti. Pozemku samozřejmě nechybí přípojka na rozvody elektřiny, plynu, kanalizace a vody. K prodeji se nabízí celek nebo jeho dílčí části.

Residenční bydlení je plánované v řadových i samostatných domech se zahradou a parkováním. Dále se přímo nabízí možnost výstavby bytových domů. Prostor pro podnikání (například pečovatelský dům pro seniory) zase nabízí dostatečnou plochu pro parkovací stání. To vše v sousedství krásného lesoparku, uprostřed přírody a přitom s napojením na nedaleký Jičín či Hradec Králové.

Pokud Vás tato příležitost zaujala, navštivte tento web, kde se dozvíte podrobné informace: https://bit.ly/3cU8Sk5