Translate with 
MENU ZAVŘÍT
4. června 2019

Opustil IT, aby mohl plnit sny svých klientů

Přesto, že se většinu pracovního života pohyboval v oboru IT, nakonec se našel v realitách. Prostě cítil, že potřebuje změnu. A tak svých 700 firemních zákazníků svěřil do péče kolegům, odešel z firmy a pustil se do úplně jiného podnikání. I když podle jeho vlastních slov o takový rozdíl nejde. „Veškeré mé podnikání se týkalo poskytování služeb zákazníkům, a proto ve chvíli, kdy jsem hledal změnu a nové možnosti uplatnění, byly reality velmi jednoduchým rozhodnutím,“ vysvětluje Petr Randa, majitel nové kanceláře.

 

Kancelář RE/MAX PROFESSIONAL PARTNERS, kterou najdete v Kralovicích na Plzeňsku, je otevřena teprve krátce. „Zatím ještě ladíme provoz a chod kanceláře, ale velkou výhodou je pro mě to, že rady čerpám od zkušenějších franšízantů v RE/MAXu, kteří se o ně ochotně dělí. Bez jejich podpory by byl start mnohem složitější,“dodává Petr Randa. Kancelář tak v tuto chvíli spolupracuje s marketingovým týmem, který jí pomáhá zvýšit povědomí nejen po nejbližším okolí.

I tak má ale Petr už čtyři profesionální makléře a další pohovory ho čekají. „Hlavní kritéria pro výběr budoucího kolegy jsou lidský přístup a umět naslouchat. Protože lidé, kteří prodávají nebo kupují nemovitosti prochází různými specifickými problémy a situacemi, se kterým jim makléř může efektivně pomoci,“ říká Petr. Dalšími zásadními kritérii jsou spolehlivost a důvěra. Jak sám Petr zmiňuje, ve firmě musí mít lidi, kterým může věřit a spolehnout se na ně. Pro makléře je zase důležité, že strop výdělku prakticky neexistuje. Záleží tak jen na jejich šikovnosti a schopnostech.

Hlavním cílem Petra Randy je však úplně něco jiného: „Hlavní životní krédo je pro mě spokojenost. Nejen mých klientů a má vlastní, ale i kolegů a jejich rodin. Povahou jsem velký dříč a když jdu do něčeho nového, tak tomu věnuji 500% a udělám vše pro to, abych dosáhl úspěchu.“

Pokud tedy hledáte profesionální pomoc při prodeji nebo pronájmu vaší nemovitosti, můžete se s důvěrou obrátit na novou, profesionální kancelář RE/MAX PROFESSIONAL PARTNERS.