Translate with 
MENU ZAVŘÍT
13. ledna 2020

RE/MAX dělá radost! Příběh první.

Vánoční svátky jsou za námi, ale třeba v dnešním článku najdete inspiraci na příští rok. Dnes pro vás máme krátký text o tom, jak se spojili kolegové v jedné z kanceláří RE/MAX, aby pomohli neznámému člověku. Budeme rádi, pokud vás příběh inspiruje a příští rok se třeba také zapojíte. 

Kolegové z RE/MAX Atrium se opět stali Ježíškovými vnoučaty

Začalo to před třemi lety, kdy Katka Holoubková společně s asistentkou kanceláře každá zaslala první vánoční balíček. Katka si ze seznamu Ježíškových vnoučat vybrala babičku v Ostravě a kolegyně si vybrala příběh dědečka, bydlícího ve vesnici kousek od Hradce Králové. Po novém roce Katce volali, že babička měla z dárku opravdu velkou radost. Každý den si dala kousek cukroví a všem říkala, jak dostala super pyžamo a deku.

 

Moc mě to potěšilo. Člověku dojde, že taková pomoc opravdu dává smysl. Sestřička se zmínila, že je škoda, že jsem nemohla přijet osobně, protože pro starého člověka je nejdůležitější kontakt s dalšími lidmi. Tak jsem loni přemluvila celou kancelář, vybrali jsme dražší dárek – houpací křeslo, které si babička Blanka moc přála. Dárek jsme následně předali osobně. A protože se z návštěvy stal velký zážitek pro celou kancelář, vznikla tak krásná tradice,“ říká Katka Holoubková.

Ježíškova vnoučata z Podolí určitě vyrazí i letos. A vy se můžete přidat také.