Translate with 
MENU ZAVŘÍT
26. března 2021

RE/MAX je nejrychleji rostoucí franšíza

Už po osmé ocenil časopis Entrepreneur realitní síť RE/MAX za neustálý růst!

Realitní síť RE/MAX byla začátkem roku oceněna jako nejlepší poskytovatel franšízy na světě. Nyní se jí dostalo uznání také jako nejrychleji rostoucí franšízové sítě. Toto ocenění přitom obhájil RE/MAX již osmý rok v řadě!

V novém vydání prestižního časopisu Entrepreneur byl RE/MAX označen jako nejvíce rostoucí světová franšízová síť. Za minulý rok totiž rozšířil své řady o 1000 nových kanceláří. A to navzdory celosvětové pandemické situaci. „V RE/MAX otevíráme dveře lidem, kteří chtějí svobodu, zajímavou výzvu a vzrušující příležitost při budování jejich realitního podnikání,“ říká Peter Luft, viceprezident prodeje franšízy RE/MAX. „Noví a noví podnikatelé, kteří rok co rok otevírají nové kanceláře po celém světě, svědčí o spolehlivosti našeho modelu,“ dodává Luft

Magazín Entrepreneur seřadil franšízy do seznamu na základě čistého celkového počtu jednotek (franšízových i vlastněných společností) globálně přidaných od července 2019 do července 2020. V předchozích letech byl hodnocen pouze růst jednotek v USA a Kanadě - rok 2021 je první rok, kdy je pořadí založeno na globálním růstu. „Jsme společnost s neustále rostoucí působností ve více než 110 zemích a pozice naší franšízy v tomto žebříčku je dalším důkazem extrémně kvalitního konceptu,“ zakončuje Luft.