Translate with 
MENU ZAVŘÍT
30. září 2022

RE/MAX se stal exkluzivním zprostředkovatelem prodeje luxusních hausbótů

Milovníci bydlení na vodě mohou mít důvod k radosti. Od 14. září 2022 byl spuštěn prodej nových nadčasových hausbótů pod taktovkou známé společnosti Mostecká montážní a.s., která se zabývá realizací nových výjimečných projektů, ve spolupráci se s úspěšnou architektkou Ing. arch. Annou Šlapetovou. O prodej se stará exkluzivní tým ve složení Michal Novák & Milan Vršecký za kancelář REMAX Synergy Teplice.

Prodej byl již zahájen na webových stránkách www.luxusnavode.com, kde mohou zájemci využít konfigurátor a sami si navrhnout různé varianty úprav hausbótu. Společnost RE/MAX Synergy již přijímá první objednávky, prodej realizuje v ČR i v SK.  Jedinečnost a výjimečnost hausbótů spočívá v odvaze a volnosti bydlet na vodě, a přitom si užívat technické dokonalosti, jak samotné konstrukce hausbótu, tak jeho technologického řešení, které funguje soběstačně, a přitom s architektonickým výrazem ve své formální čistotě.

Jde o zcela unikátní plnění snů zákazníků, kdy každý hausbót z dílny Ing. arch. Anny Šlapetové a Mostecké montážní a.s. bude originál, na kterém se promítne osobnost jejího majitele prostřednictvím konfigurátoru. Jeho nadčasovost podpoří i výběr ušlechtilých a nejkvalitnějších materiálů a zařízení, jakož i možnost mít ve svém domě konstrukci polodrahokamu (onyxová prosvětlená stěna), tak vlastního umění fasády a stěny interiéru ve verzi ART, což znamená originální výtvarné zpracování fasád a stěn interiéru akademickou malířkou Barborou Šlapetovou, která bude návrhy vytvářet na míru každé osobnosti.

Pro více informací je možné kontaktovat Michala Nováka z RE/MAX Synergy prostřednictvím emailu michal.novak@re-max.cz.