Translate with 
MENU ZAVŘÍT
30. ledna 2023

RE/MAX slaví půl století úspěchů

V letošním roce si připomínáme důležitý milník v dějinách realitního trhu. Před padesáti lety založil v Denveru americký podnikatel Dave Liniger, dohromady se svou ženou Gail, společnost RE/MAX. Způsobil tím doslova revoluci ve světě realit, když stvořil obchodní model, který kombinuje koncept maximální provize s prvotřídními službami pro klienty. Název "RE/MAX" vznikl spojením slov "realitní" a "maximum". Úspěch založil na tvrdé práci špičkových makléřů, kteří jsou profesionálové v pravém slova smyslu. Neustále se vzdělávají, aby mohli poskytovat klientům ten nejlepší odborný servis kdekoliv na světě.

Nepřehlédnutelným symbolem realitní sítě RE/MAX se stal horkovzdušný balón, který je jedním z nejuznávanějších firemních log na světě a každému evokuje hodnoty, které reprezentuje.

Dave a Gil Liniger

Dave Liniger je také uznávanou odbornou kapacitou pro své rozsáhlé znalosti v oblasti realitního světa a vliv na politiku bydlení. Aktivně prosazoval ve Spojených státech reformu vládní politiky bydlení, která by pomohla urychlit oživení trhu a díky své cílevědomosti byla mnohá z jeho doporučení zavedena do praxe. Prostřednictvím své obchodní filosofie se mu podařilo zlepšit podmínky pro realitní makléře vytvořením úspěšného obchodního modelu. Dave je také velkým zastáncem školení a vzdělávání - a díky tomu jsou makléři RE/MAX považování za nejproduktivnější v oboru. Jeho příběh se stal živoucí inspirací pro mnoho podnikatelů na celém světě, kteří se snaží napodobit jeho úspěch.

V průběhu několika dekád se RE/MAX stal globálně proslulou značkou, v jejímž rámci pracuje více než 140 tisíc realitních makléřů ve 110 zemích celého světa. Už v roce 1987 se stala jedničkou ve svém oboru v USA a v polovině devadesátých let minulého století zahájila úspěšnou expanzi do Afriky, Evropy a Izraele. Na český trh vstoupil RE/MAX v dubnu roku 2005 a jako první na místním realitním trhu zavedl etický kodex, reklamační řád a garanci kvality služeb. V současnosti je Česku otevřeno 180 poboček a pod značkou RE/MAX pracuje více než 1350 realitních makléřů.