Translate with 
MENU ZAVŘÍT
25. července 2022

Společnost RE/MAX získala Cenu veřejnosti v prestižní soutěži Franchisa roku

Společnost RE/MAX již druhým rokem zabodovala v soutěži České asociace franchisingu (ČAF), tentokrát v kategorii Franchisa roku – Cena veřejnosti. Letošní vítězství navazuje na úspěch z minulého roku, kdy se společnost stala Franchisou roku. Cena veřejnosti je přitom mimořádným oceněním, kdy o kvalitě a oblíbenosti značky rozhodují spokojení klienti.

Získání Ceny veřejnosti je úžasným ohodnocením práce makléřů sítě RE/MAX, kteří svou profesionalitou a přístupem dokázali zaujmout klienty. Trh s nemovitostmi prošel v posledním roce poměrně náročným obdobím, kdy se vlivem ekonomického dění často rychlým tempem měnila situace, a proto museli makléři pružně reagovat na změny tak, aby svým zákazníkům poskytli ten nejlepší servis. Společnost tak navazuje na tradici celosvětového pojetí skutečně kvalitních služeb se zárukou. V současnosti je RE/MAX Česká republika franšízou číslo jedna v prodeji a pronájmu nemovitostí, ale také nejúspěšnějším poskytovatelem franšízových licencí v oblasti realit. V Česku je aktuálně otevřeno 168 franšízových kanceláří a pod značkou RE/MAX pracuje více než 1350 realitních makléřů. Cena veřejnosti je pro společnost významným oceněním, které ukazuje na důvěru ze strany klientů. Je pro nás potěšením, že laická a odborná veřejnost vnímají přínos značky RE/MAX pro český franšízový a realitní trh. To je odměna nejenom od klientů, kterým pomáháme řešit jejich potřeby v souvislosti s prodejem a pronájem nemovitostí, ale i podnikatelů, kteří již podnikají nebo uvažují podnikat pod značkou RE/MAX,“ říká Marek Kontriš, marketingový ředitel společnosti RE/MAX.

Organizátorem soutěže je nezisková profesní organizace Česká asociace franchisingu, která na národní úrovni sdružuje poskytovatele franchisingu a jeho odborníky.