Translate with 
MENU ZAVŘÍT
15. října 2020

Ujištění pro klienty RE/MAX

Vážení klienti,

i přes současnou situaci jsme plně připraveni poskytnout Vám profesionální služby v souvislosti s poradenstvím, prodejem, koupí či pronájmem nemovitostí a dalšími doplňkovými službami tak, jak jste u RE/MAX již léta zvyklí.

Avšak s ohledem na situaci spojenou s Koronavirem v ČR jsme, stejně jako mnozí další, byli nuceni přistoupit k výraznějším preventivním opatřením. Všichni naši makléři jsou instruováni ohledně dodržování základních bezpečnostních opatření. V našich kancelářích naleznete desinfekce, vstup je možný pouze se zakrytým nosem a ústy. Tyto preventivní kroky slouží k ochraně lidského zdraví jak na straně klientů, tak našich makléřů.

Pravděpodobně se setkáte s tím, že budete ze strany makléřů při sjednávání či potvrzování schůzky dotázáni i na Váš zdravotní stav. Prosíme proto, abyste toto preventivní opatření respektovali. Pokud se právě necítíte dobře, kolegové ochotně schůzku přesunou na nejbližší vhodný termín nebo si společně nastavíte jinou formu komunikace. Již v jarních měsících jsme se s našimi klienty pravidelně setkávali v on-line prostředí. Jsme připraveni pro vás uspořádat video-schůzku, případně jsme všichni neustále k zastižení na mobilních telefonech. Nemusíte se tak obávat, že o Vaši vysněnou nemovitost přijdete kvůli pandemii.

Naším primárním cílem je tedy v tuto chvíli ochrana našich klientů i makléřů. Stejně tak naši makléři nesmí poskytovat své služby, pokud se u nich objeví jakékoli, byť jen minimální příznaky, které by mohly poukazovat na teoretické podezření z onemocnění. I za těchto specifických podmínek jsme připraveni poskytovat naše služby s maximální péčí a v plném rozsahu k vaší spokojenosti, tak jak to říká náš slogan, prostě realitní služby jaké si přejete.

Kontakty na naše makléře naleznete zde: https://www.remax-czech.cz/reality/makleri/

Děkujeme Vám za pochopení a těšíme se na další spolupráci. 
Tým RE/MAX