Translate with 
MENU ZAVŘÍT
1. ledna 2020

Vzdělání pro příští rok? Samozřejmě!

Vzdělání je pro nás důležité. Proto RE/MAX vybudoval vlastní vzdělávací centum pod názvem RX Akademie. Ta poskytuje kurzy jak pro makléře sítě, tak i pro širokou veřejnost. Kromě toho se však každoročně pořádá i několik celorepublikových akcí, které se zaměřují na konkrétní oblast vzdělávání a na kterých přednáší mimořádní hosté. Jednou z takových bude i lednové celorepublikové setkání, které je určené pro majitele a ředitele kanceláří RE/MAX (BOM).

Setkání se uskuteční 29. ledna v Brně. Hlavním přednášejícím bude Filip Dřímalka, který se zaměří na využití moderních technologií v týmu. Filip je profesionál a odborník na digitální transformaci firem se zaměřením na inovace a budování digitálních kompetencí firem i jejích zaměstnanců. Mimo jiné je autorem metodologie “HOT – Digital Transformation Framework”, která je zaměřená na rozvoj lidských, organizačních a technologických kompetencí ve firmách, které chtějí být připraveny na digitální budoucnost. Tato metodologie dnes slouží jako základ vzdělávacích a rozvojových programů v několika firmách z Czech TOP 100.

Je naší prioritou, aby makléři i majitelé kanceláří byli připraveni na jakoukoli situaci. Vzdělání klademe na první místo v našem systému. Proto je BOM jen první z několika podobných akcí v roce. Zatímco v Brně se nás sejde okolo 150, poslední den v březnu bude probíhat RE/MAX Convention. Jde o největší vzdělávací akci, kterou RE/MAX pořádá a která bude otevřena široké odborné veřejnosti. Věříme, že celkově se nás v Kongresovém centru v Praze sejde tisíc. A i zde budou špičkový speakeři z různých oborů a specifických zaměření. V obou případech je naším partnerem společnost T-mobile, které bychom chtěli tímto velmi poděkovat.