Translate with 
MENU ZAVŘÍT
29. září 2021

Zájem o práci v realitách roste. Láká svoboda a příležitost.

V Česku roste počet lidí, kteří se chtějí stát realitním makléřem. Může za to zejména koronavirová pandemie a stoupající atraktivita tohoto oboru. Čerství makléři přicházejí z velké části z oborů, které epidemie citelně zasáhla. Jako výhody vidí nováčci větší časovou flexibilitu a také finanční jistotu.

Gastronomie, hotelnictví, turismus – zejména z těchto oborů se rekrutují noví realitní makléři, kteří chtějí změnit práci. Důvod je zřejmý, reality během covidu oproti zmíněným odvětvím krizi nepocítily, spíše naopak. Pro představu realitní síť RE/MAX během prvních šesti měsíců letošního roku prodala nemovitosti za 14,77 miliard korun, oproti prvnímu pololetí 2020 navýšila obrat o 48 %. Kontinuální růst společnosti navíc trvá už šestnáct let.

Makléře nemůže dělat každý, ani to ale nováčky neodradí. Zájemce o profesi realitního makléře čeká na začátku zkouška, bez které se neobejdou. Zejména v této době totiž po splnění zkoušky ocení možnost práce z domova, stabilní výdělky a také to, že jsou téměř pánem svého času.

Roste počet makléřů i franšízantů

Společnost RE/MAX od začátku koronavirové pandemie ve svých řadách přivítala zhruba 500 nových makléřů a další čekají na odbornou zkoušku. Ti, kteří si profesi vyzkouší, už netouží po návratu do svého původního zaměstnání. RE/MAX má pro všechny makléře navíc připravený propracovaný vzdělávací systém, takže se neustále kariérně posouvají.

Zapojit se do realitního trhu nechtějí jenom makléři, ale také manažeři a podnikatelé z nejrůznějších odvětví. Člověk, který si chce vybudovat vlastní realitní kancelář, se může stát franšízantem sítě RE/MAX a postavit si kolem sebe tým profesionálů. Zájem o franšízovou licenci v České republice neustále roste. I když je po celé ČR celkem 153 kanceláří, tak prostor pro zvýšení dostupnosti zastoupení RE/MAX není zdaleka vyčerpán.

Chcete se k nám přidat a nastartovat svoji kariéru? Budeme se těšit na vaši zprávu!

Kontakt pro zájemce o vlastní kancelář RE/MAX: 

https://www.remax-franchising.cz/#kontakt

Kontakt pro zájemce pozici realitní makléř: 

https://www.remax-czech.cz/realitni-makler/#pojdme-se-spolecne-sejit