Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 2154 m², Žebrák (ID 023-NP07123)

Žebrák, okres Beroun mapa

2154 m2
Exkluzivně Prodáno

Prodej stavebního pozemku - Žebrák, stráň vpravo

Nabízíme k prodeji stavební pozemek 2 154 m2 pro výstavbu rodinného domu v obci Žebrák. VIDEO: https://youtu.be/FhtK2f3beHk

Pozemek se nachází v klidné lokalitě pod hvězdárnou, na konci slepé ulice "U Čiháků". Je svažitý s výhledem do okolní krajiny a na hrad Točník v jeho horní části. Stavební je pouze spodní ½ pozemku dle současného územního plánu obce, horní část slouží jako zahrada. Zastavěnost pozemku je dle stavebního úřadu 50%. Pozemek parc. č. 1485/11 přejde do vlastnictví obce, takže přístup bude zajištěn.

Pokud byste měli zájem, majitelka si nechala zpracovat projekt na rodinný domek Kappa od G-servisu, na který bylo vydáno souhlasné stanovisko MU Hořovice. V současnosti řeší stavební povolení na RD, studnu, čističku. Probíhají přípravné práce na připojení k el. energii (smlouva s ČEZem). Dle územního rozhodnutí se počítá s ČOV a nádrží na vsakování odpadních vod, není tedy nutné kopat připojení k IS. Pokud by jste se chtěli připojit "klasicky", je možné zažádat o změnu.

Při tvorbě ceny se vycházelo z předpokladu, že prvních tisíc metrů pozemku je stavebních s cenou 2 100 Kč/m2 a zbývající část je zahrada s cenou přibližně čtvrtinovou.

Pohledy, půdorysy 1. a 2. NP a umístění domu Kapa v terénu je patrné z přiložené fotodokumentace včetně parkovacího stání. Podrobné plány, technickou zprávu, závazné stanovisko a ostatní dokumenty předložíme na požádání.

Město Žebrák má velmi dobrou dopravní obslužnost, nájezd na dálnici D5 je 2 km od pozemku. Na Zličíně jste za slabou půlhodinku a na okraji Plzně také. V místě je kompletní občanská vybavenost, v okolí pěkná příroda. Za zmínku stojí blízké Křivoklátské lesy s Berounkou nebo na druhou stranu bývalý vojenský újezd Brdy, který již byl částečně zpřístupněn veřejnosti.

Volné ihned, prohlídky po dohodě
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Ing. Tomáš Jirkovský
RE/MAX G8 Reality 2
Kleinerova 1466
Kladno, 27201
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 544 145
Tel. do kanceláře: +420 312 240 239
E-mail: tomas.jirkovsky@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 023-NP07123
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
2 154 m²
Druh stavby:
Ostatní
Typ nemovitosti:
Pozemky
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Čistička odpadních vod pro celý objekt
Topení:
Lokální - elektrické, Ústřední - elektrické
Umístění objektu:
Klidná část obce