Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 1771 m², Šumperk (ID 160-NP02293)

Šumperk, okres Šumperk mapa

Cena na vyžádání v kanceláři

1771 m2
Exkluzivně

Prodej stavebního pozemku s komerčním objektem Šumperk

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi stavební pozemek s komerčním objektem (stavba občanské vybavenosti) nacházející se u křižovatky ulic Lidická a 8.května v Šumperku s širokou škálou využití nebo možností přestavby s označením plochy ,,P23" v souladu s platným územním plánem města Šumperk. Celková výměra pozemků činí 1771 m2 s užitnou zastavěnou plochou cca 650 m2. Jedná se o starší objekt s pozemky, kde se v historii provozovaly pivní lázně s bazénem, později autosalón, různé provozovny s širokým využitím služeb (kosmetika, kadeřnictví, masáže aj), dále prodejny s různou nabídkou sortimentu. Komerční objekt má 1.NP, částečně podsklepen, přístupy jsou zachovány z obou uvedených ulic do různých částí budovy včetně vstupu na nádvoří. Budova je napojena na veškeré inženýrské sítě (kanalizace, voda, elektřina, plyn). V současné době je v otevřeném provozu pouze pronajatá část komerčního objektu v zadní části budovy, jako místní hospůdka s přístupem pro pěší z ul. Lidická.

Dle platného územního plánu města Šumperk je pozemek zařazen v ploše označené č. 353 s využitím plochy ,,SX" určen k využití jako rozvojové území pro plochy smíšené obytné (městské subcentrum ,,SC") s nestanoveným hlavním využitím a dále s přípustným využitím pro bydlení nebo související, podmiňující, doplňující nebo nerušící využití, zejména občanské vybavení, veřejné prostranství, zemědělskou činnost, dopravní a technickou infrastrukturu a další záměry blíže specifikované v textové části územního plánu, přičemž součástí územního plánu je uvedeno i podmíněně přípustné využití a nepřípustné využití.

Doporučujeme společnou konzultaci případného budoucího záměru využití v souladu s příslušným odborem strategického rozvoje, ÚP a investic, oddělení územního plánování v Šumperku.

Rádi Vás provedeme touto investičně zajímavou nemovitostí. V případě Vašeho zájmu o zajištění prohlídky této nemovitosti včetně informace o nabízené ceně či další bližší informace kontaktujte makléře nabídky.

Zajistíme Vám možnost financování koupě této nemovitosti – bezplatná konzultace s naším finančním poradcem. Více fotografií najdete na webových stránkách RE/MAX.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
Cena včetně právních služeb a provize RK
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Bc. Karel Fiala
RE/MAX MONARCHA
Masarykova třída 105/29
Olomouc, 77900
Česká republika
Tel. na makléře: +420 732 715 311
Tel. do kanceláře: +420 777 235 428
E-mail: karel.fiala@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 160-NP02293
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
1 771 m²
Typ nemovitosti:
Pozemky
K nastěhování:
23. 12. 2022
Elektřina:
230 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Rušná část obce
Voda:
Zdroj pro celý objekt, Dálkový rozvod