Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, Montesilvano (ID 331-NP00167)

Montesilvano – část obce mapa

155 000,00 € ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

kk
2x
0 m2
3/3
Exkluzivně

Apartmán 2+kk, Itálie

Nabízíme útulný byt s výhledem na moře v malebném městečku Montesilvano, které leží pouhých 12 km od letiště s přímým leteckým spojením do Prahy či Krakowa. Apartmán se nachází jen pár kroků od pláže, na ulici Lazio, ve třetím patře budovy s výtahem a oploceným areálem.

Tento dvoupokojový byt nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na krytou terasu s dřevěnou střechou, ložnici taktéž se vstupem na terasu, šatnu a koupelnu se sprchovým koutem. Byt je po rekonstrukci, má vlastní topení, klimatizaci, bezpečnostní dveře, plastová okna s dvojitým sklem a dlažbu v imitaci dřeva. Součástí nabídky je také parkovací místo v uzavřeném dvoře domu.

Díky své vynikající poloze v turistické oblasti s celoročně stálým počasím bez extrémních teplot a blízkosti pláže je tato nemovitost ideální volbou pro krátkodobý pronájem, což zajišťuje vysokou návratnost investice. Spolupracujeme se seriózní firmou, která vám pomůže s pronájmem vašeho bytu na platformách booking.com a Airbnb.

Vaše spokojenost je naší prioritou!
Poskytujeme kompletní podporu při nákupu nemovitosti včetně jazykového a právního poradenství. V ceně je zahrnuta provize, DPH, notář i daň z převodu nemovitosti. Neplatíte již žádné další skryté poplatky. Prodejem apartmánu však naše spolupráce nekončí, našim klientům zajišťujeme taktéž i poprodejní servis. Od přepisu energií, odpadů, daně z nemovitosti nebo zajištění rekonstrukce s naší italskou designérkou až po doporučení obchodu s nábytkem či dobré restaurace.

Slunce, moře, pláž, dobré jídlo, prázdniny, relax a zábava, to vše nabízí Montesilvano, které sousedí s Pescarou, moderním městem s krásným centrem se spoustou obchodů, barů a restaurací.

Region Abruzzo, kde se Pescara nachází, nabízí jak písčité moře, tak i hory se zimním lyžováním vzdálených pouhou hodinu jízdy autem.

Zaujala Vás naše nabídka?
Neváhejte mne kontaktovat, ráda Vám na vše odpovím.
Osobně se na Vás budu těšit v Montesilvanu.
Cena:
155 000 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Zuzana Bajgerová
RE/MAX Černá perla
Slavíkova 6068/18
Ostrava - Poruba, 70800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 723 824 348
Tel. do kanceláře: +420 724 024 550
E-mail: zuzana.bajgerova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 331-NP00167
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
3
Počet podlaží v objektu:
3
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Užitná plocha:
60 m²
Umístění objektu:
Klidná část obce
Energetická náročnost budovy:
G