Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej historického objektu 609 m², Senohraby (ID 273-NP02238)

ulice Za starou poštou, Senohraby mapa

Cena na vyžádání v kanceláři

5+
609 m2
4
Exkluzivně

Honosná vila v Senohrabech- komerční využití, komfortní sídlo firmy, bydlení na úrovni

Jedním z oblíbených letovisek na Sázavě bývaly už v dobách první republiky Senohraby. Jsou jednou z obcí mikroregionu Ladův kraj a určitě budete znát i Hlásku, věž zdejšího hradu Zlenice, kterou malíř Josef Lada, rodák z blízkých Hrusic, s oblibou kreslil na pozadí svých známých pohádkových obrázků.

Tak právě zde vám nabízíme skutečně jedinečnou vilu, která je postavena na půdorysu a v principech pozdního baroka, avšak obdařena mnoha prvky vlivů dalších stylů, jako například antika, secese a klasicismus, což je typické pro letní sídla pozdních šlechtických rodů.
Původní vila byla postavena v letech 1902 - 1904. Od roku 1992 prošla kompletní a nákladnou rekonstrukcí, kterou velmi citlivě vedl současný majitel nemovitosti. Tomu odpovídá i aktuální stav a vybavení.

Rozsáhlá zahrada, o velikosti 6235m2, je rozdělena do několika funkčních částí a rozléhá se na lehce svažitém pozemku. Nádherný výhled po okolí jen podtrhuje to pravé kouzlo. Atmosféra naprostého soukromí a klidu je zde zaručena.

Spodní část zahrady je osazena trvalým porostem a nad touto částí se nachází hlavní příjezdová brána s elektrickým ovládáním, dále garáže zabudované do terénu se sedmi parkovacími místy, skladové prostory i malá kancelářská budova. Díky stropu hlavní garáže mohla vzniknout zatravněná terasa a strop bazénu naopak nechal prostor pro vytvoření vydlážděné terasy s kašnou, na kterou je přístup ze zahrady i z hlavní ložnice a šatny. Nad vilou je pak poslední terénní úroveň, která slouží jako hlavní vstup z ulice a jeden z přístupů do hlavního obytného podlaží vily.

Vila má celkem čtyři podlaží o celkové podlahové ploše 609,60 m2. V prvním z nich se nachází bar se sezením, koupelna a prostorná sauna. Francouzská okna do půlkruhu jsou přímo propojena s travnatou venkovní terasou, která bude skvěle sloužit pro sezení, relax a odpočinek před vnitřním bazénem (4,5 x 9,5 m), který je rovněž zasazen do terénu a tvoří dominantu této části.
V dalších dvou podlažích naleznete několik koupelen, ložnic, kuchyni, obývací pokoj, pracovnu, jídelnu a další. V podkroví se nachází samostatná bytová jednotka, která je pojata v moderním stylu.

Nemovitost je v současné době využívána k rodinnému bydlení, úpravou je možno ji přeměnit na tři samostatné bytové jednotky nebo k reprezentativnímu komerčnímu využití.


Loklita:
Senohraby jen 20 km od hlavního města Prahy v blízkosti silnice D1. V obci Senohraby je veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Jsou zde obchody se smíšeným zbožím, pošta, zdravotní středisko, lékárna, restaurace a hospůdky, vlakové nádraží a autobusová zastávka MHD.
Máte tedy možnost získat unikátní nemovitost v bezprostřední blízkosti Prahy, poskytující nejen luxusní bydlení, komfort a cenné soukromí, ale i nemovitost, která skýtá skutečně velký potenciál a využití.

Osobní prohlídka vás o tom přesvědčí, budu se na vás těšit.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
Cena na vyžádání u makléřky
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Bc. Květa Mazurová
RE/MAX Partner
Řeporyjské náměstí 16
Praha 5 - Řeporyje, 15500
Česká republika
Tel. na makléře: +420 776 768 764
Tel. do kanceláře: +420 800 434 434
E-mail: kveta.mazurova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 273-NP02238
Počet podlaží v objektu:
4
Užitná plocha:
609 m²
Plocha parcely:
6 235 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Druh stavby:
Rodinný dům
Typ nemovitosti:
Historické objekty
Počet bytů celkem:
1
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
30. 4. 2022
Doprava:
Vlak, Dálnice, Silnice
Elektřina:
230 V
Odpad:
Kanalizace
Celková plocha:
609 m²
Zastavěná plocha:
192 m²
Plyn:
Plynovod
Sociální zařízení:
Ano
Terasa:
Ano
Typ domu:
Patrový
Umístění v chráněných lokalitách:
Ochranné pásmo
Voda:
Zdroj pro celý objekt, Dálkový rozvod, Rozvod studené a teplé vody
Vybaveno:
Ano