Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 122 m², Lipov (ID 268-NP01744)

Lipov, okres Hodonín mapa

2 950 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

5+
122 m2
880 m2
3
Exkluzivně

Prodej rodinného domu, 122 m2, Lipov

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům v obci Lipov na jižní Moravě. Dům se nachází v klidné části obce. Zastavěná plocha a nádvoří je 464 m2. Uliční šíře pozemku je zde přibližně 15 m. Užitná plocha domu je zhruba 122 m2. Dům disponuje dvěma nadzemními podlaží a je částečně podsklepený. V prvním nadzemním podlaží naleznete prostornou verandu, chodbu se záchodem, dvě obytné místnosti, kuchyň s jídelnou, koupelnu a spíž. Ve druhém nadzemním podlaží jsou dva obytné pokoje. Z chodby se dostanete na půdu o přibližném rozměru 35 m2. Ta svou dispozicí umožňuje vytvoření dalších pokojů. Z chodby se také dostanete na terasu o výměře 11,9 m2. V podsklepené části o přibližném rozměru 55 m2 naleznete celkem 3 místnosti a prostor pro ohřev vody. Na dvůr se dostanete vstupem z verandy. Je zde vystavěn malý přístavek, který Vám může sloužit jako garáž, dílna nebo jako hospodářská stavení. Za tímto přístavkem naleznete zahradu o výměře 416 m2.

Obec Lipov se nachází v blízkosti Veselí nad Moravou a města Strážnice. Situována je na Slovácku v jeho subregionu Horňácka. Umístěním leží obec na úpatí Bílých Karpat pod Velkou Javořinou na moravsko-slovenském pomezí. Tato oblast nabízí mnoho kulturních akcí. Turisticky je zde vhodná poloha vzhledem k blízkosti např. národní přírodní rezervace Čertoryje, Velké Javořiny, skanzenu ve Strážnici, větrného mlýnu v Kuželově a mnoho dalšího. Dům je postaven v klidné části obce. Před domem protéká vodní tok Velička. Přímo obec nabízí veškerou občanskou vybavenost. Najdete zde školu a školku, obchod s potravinami, lékaře, poštu, koupaliště a dopravní spojení pomocí autobusu a vlaku.

Dům je napojen na místní vodovod a kanalizaci. V domě je samozřejmě elektřina. Není zde zaveden plyn, ten naleznete na hranici pozemku. Dům nemá vybudované centrální vytápění, využívalo se zde lokálního řešení.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Financování: V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Energetický štítek zatím nebyl předložen, proto uvádíme třídu – G.

Zaujal Vás dům? Zavolejte mi nebo napište a zarezervujte si svůj čas prohlídky.
Cena:
2 950 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
vč. provize RK
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

2 950 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Radek Malhocký
RE/MAX Delux
Křenová 538/22
Brno, 60200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 774 682 625
Tel. do kanceláře: +420 602 703 897
E-mail: radek.malhocky@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 268-NP01744
Poloha objektu:
Řadový
Počet podlaží v objektu:
3
Užitná plocha:
122 m²
Plocha parcely:
880 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
30. 4. 2023
Doprava:
Vlak, Silnice, Autobus
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
170 m²
Plyn:
Plynovod
Topení:
Lokální - tuhá paliva
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G