Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej pozemku 673 m², Křelov-Břuchotín (ID 160-NP02329)

Křelov-Břuchotín – část obce Břuchotín mapa

2 850 000 Kč ( za nemovitost)

673 m2
Exkluzivně

Prodej stavebního pozemku cca 672 m2 Křelov - Břuchotín

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji stavební pozemek o výměře cca 508 m2, pracovně označen "PARCELA A" v okrajové části obce Křelov - Břuchotín včetně podílu 1/2 na dvou přístupových pozemcích navazujících na ulici Moravská o celkové výměře 331 m2. "Parcela A" vznikne rozdělením pozemku parc. č. 220/87 na dvě samostatné parcely pracovně označené jako "Parcela A" a "Parcela B", obě nabízené k prodeji. Dle aktuálně platné územně plánovací informace je na pozemku možné postavit rodinný dům/dvojdům ať už od hranice k hranici, či s odstupem od sousedních hranic. Pozemek je v současnosti využíván jako udržovaná zahrada se vzrostlými ovocnými stromy. Aktuálním územním plánem je pozemek veden jako plochy změn - plochy smíšené obytné s hlavním využitím jako "pozemky rodinných domů" a "pozemky rodinných domů, včetně staveb pro zemědělství, které spolu tvoří hospodářský celek". Princip umisťování staveb v této lokalitě je navržen v Územní studii Křelov, lokalita "Mařákova" vypracovanou Magistrátem města Olomouce. Vodovod a dešťová kanalizace jsou ukončeny v první části prodávaného souboru pozemků navazující na přístupovou komunikaci, splašková kanalizace je ukončena v přístupovém pozemku s komunikací.
Podmínkou prodávajícího je, že geometrické rozdělení stávajícího pozemku o výměře 1 115 m2 na dva samostatné pozemky, prac. označené Parcela A a parcela B, bude možné až budou zajištěni vážní zájemci o obě zmiňované parcely A i B.
Část obce Křelov - Břuchotín se nachází v dojezdové vzdálenosti od města Olomouc (cca 10 min), města Litovel (cca 15 min) a její okolí nabízí široké možnosti volnočasových aktivit (pískovna Náklo, Dům přírody Sluňákov, přírodní koupaliště Poděbrady, fort Křelov XVII a další). Základní občanská vybavenost (základní škola, pošta, obchod Hruška, atd.) se nachází v části obce Křelov, případně v nedaleké Olomouci.
Celková cena zahrnuje stavební pozemek a podíl 1/2 na přístupových pozemcích společně o celkové výměře cca 672,5 m2, náklady na rozdělení pozemku, právní servis i provizi RK.
V případě financování hypotečním úvěrem neváhejte využít bezplatné konzultace s naším hypotečním specialistou.
Pro více informací a cenu nemovitosti kontaktujte makléře této nabídky.
Vizualizace RD jsou pouze ilustrativní.
Cena:
2 850 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
cena zahrnuje stavební pozemek a podíl 1/2 na přístupových pozemcích společně o celkové výměře cca 672,5 m2, náklady na rozdělení pozemku, právní servis i provizi RK.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

2 850 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Bc. Karel Fiala
RE/MAX MONARCHA
Masarykova třída 105/29
Olomouc, 77900
Česká republika
Tel. na makléře: +420 732 715 311
Tel. do kanceláře: +420 777 235 428
E-mail: karel.fiala@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 160-NP02329
Druh pozemku:
Pro bydlení
Celková plocha:
673 m²
Inženýrské sítě:
Vodovod, Kanalizace, Elektřina
Typ nemovitosti:
Pozemky
Odpad:
Kanalizace
Umístění objektu:
Okraj obce
Voda:
Dálkový rozvod