Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví 39 m², Studená (ID 182-NP03417)

ulice Komenského, Studená mapa

Prodáno
GMimořádně
nehospodárná

kk
2x
39 m2
4/5
Exkluzivně Prodáno

Prodej krásného bytu ve Studené

Hledáte byt, který byste si mohli přizpůsobit vlastním požadavkům? Exkluzivně přinášíme právě takový o dispozici 2+kk a výměře 39 m2 v krásném městečku Studená. Byt se nachází ve čtvrtém patře revitalizovaného cihlového domu v již zmiňovaném jihočeském městě Studená.

Byt se nachází v klidné části a přesto jen pár krůčků od centra. Před domem jsou vybudována parkovací stání.
Velkou výhodou tohoto bytu je skutečnost, že je částečně dotčen rekonstrukcí a tak může nový majitel krásného bytu uskutečnit své nápady od vchodových dveří až po poslední okno. Byt je úžasně prosvětlený, situován je na JZ, tak se sluníčkem budete vstávat i usínat. Bytová jednotka je složena z předsíně, obývacího pokoje, ložnice, WC, koupelny a malé kuchyně. K bytu náleží sklep.
Procházet se budete po plovoucí podlaze, která dominuje obývacímu pokoji a v ložnici položena tkaná textílie. V kuchyni, chodbě a koupelně je položeno vkusné linoleum.
Vytápění plynovým kotlem, který je umístněn v přízemí domu a má svoji obsluhu, tak nový majitel si může bezstarostně užívat pohodlí a teplíčko v novém bydlení.
Zachovalý stav nijak nebrání vybudovat zde pěkné bydlení pro mladou rodinu nebo využít investiční příležitosti a byt do budoucna pronajímat. Byt je zařízený vkusným vestavěným nábytkem.

Obec Studená (německy Studein) se rozkládá po obou stranách historické česko-moravské zemské hranice a administrativně náleží do okresu Jindřichův Hradec v Jihočeském kraji. Žije v ní přibližně 2 200 obyvatel. Téměř celé území obce náleží k Moravě, k Čechám patří jen úzký cíp území na jihu katastrálního území Domašín, zahrnující severní část samoty Nový Svět. V obci má tradici masný průmysl, po výstavbě nového závodu Masny v sedmdesátých letech dvacátého století se jednalo o největší masokombinát na území ČSSR. Více než sto let zde působí továrna na výrobu knoflíků – výrobní družstvo Styl Studená. Od 16. století do roku 1995 fungoval v areálu zámku pivovar. Z občanské vybavenosti se ve Studené nachází základní škola a mateřská škola, zdravotní středisko s lékárnou, obchody a hostince.

Zaujala Vás tato nabídka?
Vychutnejte si jedinečnou atmosféru osobně.
Těším se na Vás na prohlídce!
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Jiřina Zapotoka Cieslarová
RE/MAX Profil
Vodňanská 36
Prachatice, 38301
Česká republika
Tel. na makléře: +420 734 769 388
Tel. do kanceláře: +420 721 837 670
E-mail: jirina.cieslarova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 182-NP03417
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
4
Počet podlaží v objektu:
5
Podlahová plocha:
39 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Druh stavby:
Ostatní
Typ nemovitosti:
Byty
Odpad:
Kanalizace
Plyn:
Plynovod
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G