Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Pronájem obchodních prostor 45 m², Praha 10 - Vršovice (ID 273-NP02336)

ulice Charkovská, Praha 10 – Vršovice mapa

9 900 Kč ( za měsíc)
GMimořádně
nehospodárná

45 m2
Exkluzivně

Pronájem obchodních prostor 47,90 m²

Exkluzivně Vám nabízíme pronájem komerčních prostor o celkové výměře 47,90 m² ( + 14,80 m² - sklad) , nacházejících se v přízemí ( část do ulice) a suterénu ( číst do dvora) udržovaného cihlového domu v Praze 10 - Vršovicích, ul. Charkovská. Tramvajová zastávka 50 m, Havlíčkovy sady 100 m. Skládají se z prodejního prostoru s přímým vstupem z chodníku po několika schodech a výlohou do ulice o rozloze 47,9 m m². První místnost o rozloze 30,80 m² je orientovaná do ulice, druhá místnost o rozloze 17,10 m² do dvora. Tyto místnosti je možné na přání nájemce stavebně propojit v jeden velký prostor. Dále je součásti sociální zázemí, které zahrnuje 2 x WC a možnost vybudování kuchyňky a dále možnost vybudování samostatného WC pro zákazníky.


K těmto prostorům je také možné samostatně pronajmout další samostatnou sklepní místnost o rozloze 14,80 m², který může sloužit jako další sklad, dílna nebo podobně. Tento obchodní prostor je vhodný pro různé typy podnikání, jako například prodejna potravin a jiného zboží ( i s výdejnou pro e-shop), nehtové studio, kadeřnictví, ateliér, kanceláře apod. Naopak není vhodný pro gastronomickou činnost.

Prostor je v současnosti v původním stavu, čemuž odpovídá výše nájemného, ale může být dle potřeb nájemce jednoduše upraven a rekonstruován. Pokud by někomu současný stav nevyhovoval, případné investice a úpravy dle přání nájemce jsou možné, přičemž podle množství požadovaných úprav by byly na domluvě dvě varianty. Varianta 1 - náklady by nesl výlučně pronajímatel ( přičemž v návaznosti na výši investice by byl následně zvýšen nájem podle předem domluveného klíče se sjednáním závazku pro nájemce s minimální dobou trvání nájmu ) nebo Varianta 2 - náklady by nesl nájemce a byly by započítány oproti nájemnému ( opět v návaznosti na výši investice bude nastavena výše měsíčního zápočtu a se sjednáním závazku tentokrát pro pronajímatele s minimální dobou trvání nájmu). Možné jsou i kombinace obou variant, kdy část nákladů ponese pronajímatel a část nájemce.

Pokud máte zájem o prohlídku nebo máte jakékoli dotazy, neváhejte se na mě obrátit. Osobní prohlídka je možná kdykoliv po dohodě. Prostor je ihned k dispozici.
Cena:
9 900 CZK / za měsíc
Poznámka k ceně:
Zálohy na služby 1000,- kauce ve výši jednoho nájmu a provize RK
Upozornění:
Pronajímající si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.
Daniel Konopka
RE/MAX Partner
Řeporyjské náměstí 16
Praha 5 - Řeporyje, 15500
Česká republika
Tel. na makléře: +420 777 565 667
Tel. do kanceláře: +420 800 434 434
E-mail: daniel.konopka@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 273-NP02336
Typ nemovitosti:
Komerční prostory
Druh prostor:
Obchodní
Číslo podlaží:
1
Počet podlaží v objektu:
6
Plocha kanceláří:
45 m²
Druh objektu:
Smíšená
Stav objektu:
Dobrý
K nastěhování:
1. 6. 2023
Elektřina:
120 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Celková plocha:
45 m²
Zastavěná plocha:
353 m²
Plyn:
Plynovod
Sociální zařízení:
Ano
Typ domu:
Přízemní
Voda:
Zdroj pro celý objekt
Energetická náročnost budovy:
G