Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví 68 m², Sloup v Čechách (ID 224-NP01167)

ulice Komenského, Sloup v Čechách mapa

1x
2x
68 m2
2/3
Exkluzivně Prodáno

Prodej krásného bytu 2+1 po rekonstrukci včetně vybavení ve Sloupu v Čechách u Nového Boru

Hledáte středně velký byt po rekonstrukci mimo město a velká sídliště, kam je možné se ihned nastěhovat? Chtěli byste bydlet v oblíbeném rekreačním letovisku nedaleko Nového Boru a České Lípy? Potom Vás jistě zaujme naše nabídka tohoto velmi pěkného a vkusně zrekonstruovaného bytu o dispozici 2+1 ve Sloupu v Čechách celkové ploše 68 m2 (užitná plocha je 61 m2) v Komenského ulici v centru obce. Jednotka je umístěna ve druhém nadzemním podlaží cihlového bytového domu, který prošel z větší části revitalizací.

Součástí nabídky je vybavení a zařízení bytu. Nemusíte tedy nic stěhovat ani dokupovat a jenom se rovnou nastěhovat do hotového!

Obec Sloup leží v krásné romantické krajině na severozápadním okraji Ralské pahorkatiny při přechodu k Lužickým horám a je jedním z letních rekreačních center území. Lokalita má zdravé ovzduší, najdete zde rozsáhlé lesy, bizarní skalní útvary i množství vod. Bezprostřední okolí je tvořeno Svojkovským pohořím s bizarními skalními formami, divokými roklemi, jeskyněmi a pískovcovými věžemi.

Do bytu se vstupuje chodbou, z níž se vchází do všech místností. Po pravé straně je to kuchyně s jídelním prostorem a koupelna s rohovou vanou, umyvadlem, vhodně umístěným a dobře skrytým plynovým kotlem, který zajišťuje individuální vytápění bytu, pračkou a toaletou. V levé části je prostorný obývací pokoj a ložnice. Rekonstrukce bytu zahrnovala vyštukování, sádrokartonové podhledy, elektrické rozvody v mědi, většina podlah je pokryta novými a kvalitními koberci a v kuchyni je PVC. V koupelně je použita keramická dlažba. Kuchyň je vybavena zánovní kuchyňskou linkou, plynovým sporákem s troubou, digestoří, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou.

Dům prošel částečnou revitalizací, při níž byla např. instalována plastová okna včetně sklepních oken, byla natřena fasáda (prozatím nebylo realizováno zateplení) atd. K bytu náleží dva samostatné sklepní prostory.

Nákupní možnosti i školní zařízení jsou v docházkové vzdálenosti. Přímo u domu je prostor pro parkování. Zastávka autobusu se nachází jen několik minut od domu. Do obce zajíždějí autobusové linky několika dopravců. Jedná se o spoje na trase Česká Lípa - Nový Bor (přes Sloup), Česká Lípa - Cvikov a Nový Bor - Zákupy. Díky zdejšímu skalnímu hradu, koupališti, nové rozhledně a sousedícím Lužickým horám patří Sloup v Čechách k oblíbeným cílům turistů. Přes Sloup vede mezinárodní červeně značená turistická trasa pro pěší E10 z České Lípy i trasa značená modře. Vedou zde cyklotrasy 3062 a 3066. Obec si vybudovala vlastní vyhlídkové okruhy obcí a po přilehlých památkách. Poblíž Lesního divadla byla vybudována naučná stezka pro děti.

Aktuální měsíční náklady (tzv. předpis úhrad) jsou nízké a činí pouhých 1.803,- Kč (z toho FO 1.014,- Kč, vodné/stočné 223,- Kč + ostatní) plus záloha na elektřinu a plyn. Nedávno byl doplacen úvěr SVJ.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Aleš Zemek
RE/MAX Living
Hrnčířská 2456
Česká Lípa, 47001
Česká republika
Tel. na makléře: +420 724 477 115
Tel. do kanceláře: +420 724 477 115
E-mail: ales.zemek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 224-NP01167
Dispozice:
2+1
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
68 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Doprava:
Silnice, Autobus
Elektřina:
230 V
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Pošta
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Ostatní rozvody
Užitná plocha:
61 m²
Plyn:
Individuální
Telekomunikace:
Internet
Topení:
Ústřední - plynové
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod, Rozvod studené a teplé vody
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
E
Měrná vypočtená roční spotřeba energie v kWh/m²/rok:
263