Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 144 m², Kmetiněves (ID 312-NP00024)

Kmetiněves, okres Kladno mapa

5 750 000 Kč ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

4x
144 m2
2024 m2
2
Exkluzivně

Prodej RD o dispozici 4+1 v obci Kmetiněves, okr. Kladno

Nabízíme Vám ke koupi prostorný dům v obci Kmetiněves, okres Kladno. Dům má dispozici 4+1 s užitnou plochou 144 m², kdy v přízemí najdete prostornou kuchyni se vstupem do koupelny s masážním sprchovým koutem a toaletou. Z kuchyně je přímý výhled na dvůr a je tak zajištěn dostatečný přehled o děni před domem. Z chodby je i vstup do kotelny domu, kde je i možnost využití prostoru jako skladovacího místa potravin a žena domácnosti to pak nemá daleko pro potřebné ingredience k přípravě dobrého jídla pro celou rodinu. Vytápění zajištěno plynovým kotlem. Z chodby se také dostanete do pokoje, který můžete využít jako obývací pokoj s výhledem přímo na dvůr u domu.
V patře jsou další tři pokoje, kdy jeden z nich je průchozí a další za ním je vhodný jako studentský pokoj nebo ložnice. Třetí pokoj je svou velikostí největší místností domu a pokud zde vybudujete dětský pokojíček tak Vaše ratolesti tam budou mít dostatek prostoru pro své dovádění. Z chodby v patře je také vstup na půdu, která je po celé délce domu a slouží jako úložné místo. Střecha prošla rekonstrukcí v roce 2016. V patře je i samostatný vchod na terasu s výhledem do dvora a okolní krajiny. V celém domě je plovoucí podlaha a dlažba, okna plastová, voda obecní plus možnost studny.
K domu náleží prostorný dvůr, na kterém je samostatná garáž a odpadní septik. V obci je plánován rozvod obecní kanalizace a čističky odpadních vod. Byla již schválena dotace na celý projet a realizace je plánována na rok 2025. V zadní části dvora je samostatný vchod k místnosti, která disponuje vlastním barem a nabízí se zde možnost využití k rodinným oslavám nebo jen příjemné posezení. Klenbový strop jen umocňuje krásu této místnosti.
Na dvůr vede příjezdová cesta patřící obci a v jeho zadní části je branka, kterou se dostanete na zahradu patřící k domu. Ze dvora je i samostatný vjezd přímo k zahradě. Zahrada je velmi rozlehlá a v současné době je využívána spíše jako travnatá plocha. Její využití by tak zůstalo pouze na Vaší fantazii.
Připravili jsem pro Vás jak technické 2D plánky obou pater, tak určitě využijte možnost virtuální prohlídky.
V sousedství domu je místní školka a škola. Děti to tedy z domova nebudou vůbec daleko. Samotná obec je velmi klidná s malou návsí. Díky tomu je zde zajištěn dostatečný klid a pohodové bydlení. Dostupnost na dálnici D8 směr Ústí nad Labem – Praha je pouhých 10 minut jízdy vozem. Město Velvary jsou do vzdálenosti 10 minut jízdy.
Tento dům doporučuji pro svůj stav a velké prostory k využití. Je to místo jak pro větší rodinu tak i pro rodinné sešlosti nebo návštěvy sousedů a přátel. Celkově dům působí příjemně a velká zahrada jen umocňuje tento pocit.
Průkaz PENB bude vytvořen k samotnému prodeji nemovitosti.
Pro prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Budu se na Vás těšit.
Cena:
5 750 000 CZK / za nemovitost
Poznámka k ceně:
včetně všech poplatků a právního servisu
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

5 750 000 Kč

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Jan Pánek
RE/MAX Premium
Husova 579
Kralupy nad Vltavou, 27801
Česká republika
Tel. na makléře: +420 606 064 696
Tel. do kanceláře: +420 800 200 205
E-mail: jan.panek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 312-NP00024
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
144 m²
Plocha parcely:
2 024 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
K nastěhování:
1. 6. 2023
Zastavěná plocha:
599 m²
Typ domu:
Přízemní
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
G