Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví 74 m², Playa Hermosa (ID 332-NP00109)

Playa Hermosa – část obce mapa

205 739,00 US$ ( za nemovitost)
AMimořádně
úsporná

kk
3x
74 m2
2/4
Exkluzivně

Byt 3kk na prodej, Playa Hermosa de Jacó, Kostarika

Tento úžasný nový projekt se nachází v Playa Hermosa, Jacó, Kostarika.
Každý byt je promyšleně navržen - disponuje dvěma prostornými ložnicemi, dvěma moderními koupelnami a pohodlným obývacím prostorem s plně vybavenou integrovanou kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem. Všechny byty mají také balkony a terasy s úchvatným výhledem, stejně jako soukromé kryté parkoviště pro jedno auto a úložný prostor o rozloze 1,52 čtverečního metru. Vysokorychlostní optický internet a klimatizace je standardem ve všech pokojích.
Součástí komplexu je také působivá společenská zóna s atraktivním bazénem a vyvýšenými terasami s majestátním výhledem na okolní jezera a dech beroucí západy slunce. V bytových domech jsou k dispozici prostory pro grilování a vybavení vhodné pro domácí mazlíčky. Obě budovy jsou vybaveny výtahy a nikdy se nebudete muset obávat o bezpečnost, protože na místě je vyhrazený pracovník, který areál monitoruje a dohlíží na jeho bezpečnost. Poplatky pro tyto nemovitosti činí 350 dolarů, což zahrnuje údržbu společných prostor a bezpečnostní služby.
Lokalita je bezkonkurenční, nachází se v kompletně uzavřené komunitě, která je rozdělena do sedmi různých oblastí, s budoucími plány na nákupní centrum, školu, zdravotní středisko, sportovní klub, plážový klub, food court a přístup k dálnici na jižním pobřeží. Tato komunita poskytuje svým obyvatelům přístup ke krásným jezerům, plážím a různým zařízením pro aktivní životní styl.
A konečně, byty v tomto bytovém komplexu jsou zcela nové, budova B byla dostavěna v roce 2021. Tyto svěží, moderní byty jsou navrženy s ohledem na nejvyšší kvalitu povrchových úprav a nabízejí jedinečnou příležitost vlastnit svůj kousek ráje. K prodeji zbývají pouze tři z těchto úžasných bytů a ceny začínají na 205 739 USD.
Kromě toto komplexu se v této lokalitě nachází také vyhlášené středisko, luxusní resort a rezidenční komunita nacházející se na úžasné pláži Esterillos Este, jen několik minut jižně od pláže Jaco. Resort nabízí řadu zařízení, včetně tropického bazénu, krásné pláže a působivé klubovny s restaurací a barem. V resortu je také řada aktivit, například tenisové kurty, kurty na pickleball, posilovna, studio jógy a další.

Tento unikátní komplex v Playa Hermosa, Jaco, zkrátka nabízí jedinečnou příležitost vlastnit prostorný a moderní byt s luxusním vybavením a úchvatným výhledem. K prodeji zbývají tři byty, a tak je nyní ideální čas zajistit si vlastní kousek ráje.
Pro více informací mě kontaktujte na : www.mariakoprivova.cz
Cena:
205 739 USD / za nemovitost
Poznámka k ceně:
V ceně není zahrnuto 5% za právní a legislativní poplatky na Kostarice
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Maria Kopřivová
RE/MAX Lekvi
Pitterova 2855/13
Praha 3, 13000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 698 393
Tel. do kanceláře: +420 776 717 770
E-mail: maria.koprivova@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 332-NP00109
Dispozice:
3+kk
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
4
Podlahová plocha:
74 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
Balkon:
Ano
Bazén:
Ano
Bezbariérový byt:
Ano
Elektřina:
120 V
Užitná plocha:
90 m²
Počet parkovacích míst:
1
Rok výstavby:
2 021
Sklep:
Ano (2 m²)
Telekomunikace:
Internet
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vybaveno:
Ano
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
A