Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej domu 101 m², Zeleneč (ID 262-NP00361)

ulice Vokáčova, Zeleneč mapa

Cena na vyžádání v kanceláři
AMimořádně
úsporná

4x
101 m2
390 m2
2
Exkluzivně

Exkluzivní rodinný dům plný moderních technologií o dispozici 3+1+pracovna v Zelenči

Exkluzivně nabízíme k prodeji krásný rodinný dům o dispozici 4+kk s obytnou plochou 101 m², který se nachází v obci Zeleneč, okres Praha - východ. Dispozice domu uspokojí především ty, kdo hledají moderní pojetí prostoru zakomponovaného do klasického vzhledu domu. V přízemí naleznete prakticky řešenou vstupní chodbu, technickou místnost, toaletu, koupelnu a krásný prostor tvořený velkým obývacím pokojem se vstupem na terasu a zahradu. Obývací pokoj je opticky oddělený vyvýšením podlahy od jídelny a moderní kuchyně vybavené kvalitními kuchyňskými spotřebiči značky Bosch, Siemens a Samsung. Pod schody do prvního patra je pak ukrytá komora. V prvním patře se nachází dvě ložnice, pracovna a koupelna s toaletou. Atmosféru podkroví zde krásně dokreslují kvalitní střešní okna značky VELUX osazené trojsklem. Z popisu je patrné, že se jedná o velmi prakticky postavený dům, který nabízí otevřený obývací prostor pro celou rodinu nebo setkání s přáteli a zároveň dostatek soukromý v pokojích nebo pracovně v prvním patře.

Další obrovskou výhodou domu je jeho špičkové technické vybavení. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem Bosh, který je k vytápění používán téměř výhradně jen v zimě a to díky kombinaci fotovoltaických panelů a klimatizace MITSUBISHI. Na jaře a na podzim je k přitápění používáno klimatizačních jednotek napájených z energie vyrobené fotovoltaickými panely. Tato energie slouží i pro ochlazování domu v letních měsících. Pro ovládání vytápění, klimatizace, světel, zavlažování zahrady a dalších funkcí je instalován systém LOXONE.
Náklady na provoz domu jsou díky všem těmto technologiím velmi nízké a odpovídají současným, troufnu si napsat i budoucím trendům moderního bydlení.

Terasa navazující na obývací pokoj nabízí diskrétní prostor, kam nevidí žádní sousedé a přímo navazuje na zahradu, kde je velký strom, sklep a v zadní části pak "zahradní domek" pro uskladnění zahradního náčiní. Zavlažování zahrady je zajišťováno vodou ze studny umístěné na zahradě v blízkosti vchodu do sklepa.

V přední části venkovního prostoru je parkovací místo a vedle vjezdové brány pak nabíječka pro elektromobily. I ta je v letních měsících z převážné části zásobena energií z fotovoltaických panelů.

Dům byl dostavěn v roce 2004. Jeho nosné zdi jsou z tvárnic Porotherm, střešní krytinou jsou tašky a okna jsou dřevěná EURO okna s dvojsklem.

Obec Zeleneč se nachází v okrese Praha-východ, necelých 18 km od centra Prahy. Jedná se o rychle rostoucí obec s dobrou občanskou vybaveností a komfortní dopravní dostupností (BUS i ČD). V obci najdete mateřskou a základní školu, poštu, obchody i restaurace. Samozřejmostí jsou také sportoviště, cyklostezka o nedaleké golfové hřiště.

Osobní vlastnictví umožňuje financování hypotékou, kterou Vám rád zařídím.
Doporučuji si prohlédnout virtuální prohlídku, ale především pak nasát atmosféru tohoto krásného domu při osobní prohlídce, na kterou vás tímto zvu.
Cena:
Cena na vyžádání v kanceláři
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
RX finance

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 3.6%

260 990 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

* – toto pole je nutné vyplnit
Petr Šach
RE/MAX Scopus
Olbrachtova 1065/46
Praha 4 - Krč, 14000
Česká republika
Tel. na makléře: +420 733 746 846
Tel. do kanceláře: +420 733 746 846
E-mail: petr.sach@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 262-NP00361
Poloha objektu:
Samostatný
Počet podlaží v objektu:
2
Užitná plocha:
101 m²
Plocha parcely:
390 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Typ nemovitosti:
Domy a vily
Charakter okolní zástavby:
Obytná
K nastěhování:
1. 3. 2024
Odpad:
Kanalizace
Zastavěná plocha:
88 m²
Plyn:
Plynovod
Počet parkovacích míst:
1
Sklep:
Ano (18 m²)
Terasa:
Ano
Topení:
Lokální - plynové
Typ domu:
Patrový
Umístění objektu:
Centrum obce
Voda:
Dálkový rozvod
Vybaveno:
Ano
Energetická náročnost budovy:
A