Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 3+1 v družstevním vlastnictví 84 m², Praha 5 - Stodůlky (ID 285-NP00126)

ulice Janského, Praha 5 – Stodůlky mapa

1x
3x
84 m2
4/8
Exkluzivně Prodáno

Prodej bytu 3+1 s velkorysou výměrou 84 m², s lodžií

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji byt 3+1 v družstevním vlastnictví se splacenou anuitou. Velmi prakticky řešený byt s velkorysou výměrou 84 m2 se nachází ve třetím patře revitalizovaného panelového domu z 80. let.

Po vstupu do bytu se ocitnete v rozlehlé předsíni o 14 m2, ze které se vstupuje prakticky do všech ostatních obytných místností. Všechny jsou tedy oddělené, se samostatnými vstupy. Jedná se o obývák s více než 19 m2 (z něho je pak vstup do lodžie s pěkným výhledem), kuchyň s jídelnou (přes 12 m2), dva prakticky totožné pokoje o výměře 12,5 m2 a v neposlední řadě komoru přímo v bytě (další sklepní kóje v 1. podzemním podlaží je též součástí). A konečně koupelnu a WC, které jsou oddělené.
Pokoje a kuchyň s jídelnou jsou orientovány na sever, zajistí tak dobrou tepelnou pohodu během celého roku. Obývák, resp. lodžie je pak směřován na východ a poskytuje již zmíněný krásný výhled např. na blízké Prokopské údolí.

Byt je v původním, udržovaném stavu, tedy plně obyvatelný a využitelný např. jako investiční s možností okamžitého pronájmu; stejně tak si lze samozřejmě představit pěknou rekonstrukci dle vkusu nového majitele. Dům již rekonstrukcí prošel, okna jsou plastová, stejně tak stoupačky a odpady již nové v plastu, do bytu vás vyveze moderní prostorný výtah. Rozvody elektřiny v bytě jsou původní. S užíváním bytu se pojí poměrně nízké poplatky, např. příspěvek do fondu provozu a oprav je ve výši 2.400 Kč.

Výhodou je i lokalita s výbornou dopravní dostupností a občanskou vybaveností: Autobusová zastávka je 100 m od domu, na metru B – Luka jste za 5 minut. Parkování je bezproblémové, je zde velké množství parkovacích míst v okolí bez modrých zón. V bezprostředním okolí se nachází kompletní občanská vybavenost, mateřské i základní školy, spousta hřišť a možností ke sportu, obchody i služby (např. nákupní centrum Metropole Zličín včetně multikina, Galerie Butovice či IKEA Zličín, vše pár minut autem). Blízko to máte i do přírody, v docházkové vzdálenosti je Dalejský park, kterým se můžete dostat až do Prokopského údolí.

Pro pořízení nemovitosti jsme schopni vám zajistit úvěr až do výše 3,5 milionu korun, s úrokovou sazbou 5,9 % a dobou splatnosti až 20 let, bez nutnosti zástavy jiné nemovitosti!

Neváhejte nás kontaktovat pro další informace a/nebo sjednání prohlídky bytu. V RE/MAX Prestige jsme vždy připraveni vám vyjít vstříc!
Cena:
Prodáno
Poznámka k ceně:
včetně provize RK a všech poplatků
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Pavel Šilha
RE/MAX Prestige
Vídeňská 52/140
Praha 4 - Kunratice, 14800
Česká republika
Tel. na makléře: +420 605 945 005
Tel. do kanceláře: +420 605 945 005
E-mail: pavel.silha@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 285-NP00126
Dispozice:
3+1
Číslo podlaží:
4
Počet podlaží v objektu:
8
Podlahová plocha:
84 m²
Druh objektu:
Panelová
Stav objektu:
Dobrý
Vlastnictví:
Družstevní
Druh stavby:
Ostatní
Typ nemovitosti:
Byty
Charakter okolní zástavby:
Obytná
Elektřina:
230 V
Lodžie:
Ano (4 m²)
Občanská vybavenost:
Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Odpad:
Kanalizace
Ostatní rozvody:
Kabelová televize, Kabelové rozvody
Užitná plocha:
84 m²
Plyn:
Plynovod
Sklep:
Ano (1 m²)
Telekomunikace:
Telefon, Internet
Topení:
Ústřední - dálkové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Voda:
Dálkový rozvod, Rozvod studené a teplé vody
Výtah:
Ano
Energetická náročnost budovy:
C