Translate with 
MENU ZAVŘÍT

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví 62 m², Banjole (ID 268-NP01946)

Banjole – část obce mapa

74 900,00 € ( za nemovitost)
GMimořádně
nehospodárná

kk
2x
62 m2
2/3
Exkluzivně

Apartmán 62m2, 2+kk, Banjole - Medulin, Chorvatsko

Tento útulný apartmán v první linii od moře se nachází v krásném městě Banjole a nabízí moderní a pohodlný pobyt. Dispozici tvoří 2 místnosti, včetně jedné ložnice a jedné koupelny, což ho činí ideálním pro páry nebo menší rodiny. Zvlášť atraktivní je prostorná terasa o velikosti 10 m², kde si můžete užít slunečné ráno nebo večery s nádherným panoramatickým výhledem na moře a okolní krajinu.

Apartmán má skvělou polohu pro milovníky moře a pláže, protože je vzdálen pouze 100 metrů od mořského pobřeží. Prozkoumání centra města Banjole je také snadné, protože je v docházkové vzdálenosti pouze 10 minut pěšky. Můžete si užívat bohaté historie a kultury tohoto malebného chorvatského města. Banjole je oblíbeným místem díky svým úchvatným plážím, úchvatné krajině a tradičním restauracím, kde můžete ochutnat vynikající místní speciality.
K apartmánu náleží jedno garážové parkovací stání, 4m2 podzemní sklad.

Jedním z klíčových faktorů, který dělá tento apartmán tak atraktivním, je jeho výborná kombinace relaxace a zábavy. K tomuto komplexu také náleží krásný bazén, který hostům poskytuje další možnost relaxace a osvěžení během jejich pobytu.

Tento apartmán v Banjole představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají vlastní útočiště ihned u moře. Nyní můžete být součástí krásného chorvatského životního stylu a užít si klidného okolí, nádherných pláží a pohostinnosti, kterou Banjole nabízí.

Můžete spoluvlastnit prémiovou nemovitosti v lukrativní destinaci a užívat je bez starostí s jejich údržbou a úklidem. Jednoduše, bez starostí, s minimálními náklady na pořízení a provoz. Stanete se vlastníkem 1/8 nemovitosti Vašich snů. Užívat ji pak budete 1/8 roku, přesněji 44 nocí. Tedy přesně tolik, kolik potřebujete, abyste si svůj druhý domov naplno užili během pořádné zimní i letní dovolené a několika prodloužených víkendů. Že byste tu raději byli déle? Žádný problém. Můžete vlastnit třeba čtvrtinu nebo polovinu nemovitosti. Ať už bude počet dní strávených ve Vašem prázdninovém bydlení jakýkoli, bude to čas zasvěcený odpočinku a zážitkům. Starosti se správou, úklidem a péčí o nemovitost za Vás po celou dobu Vašeho vlastnictví řeší správce a garant tohoto projektu.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat na tel. či emailu. A na viděnou třeba při prohlídce této úžasné nemovitosti.

Vezměte prosím na vědomí, že fotografie nezobrazují plně zařízený apartmán. Apartmán bude dovybaven prvotřídním zařízením.
Cena:
74 900 EUR / za nemovitost
Poznámka k ceně:
Upozornění:
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Bc. Miroslav Klepáček
RE/MAX Delux
Křenová 538/22
Brno, 60200
Česká republika
Tel. na makléře: +420 739 609 040
Tel. do kanceláře: +420 602 703 897
E-mail: miroslav.klepacek@re-max.cz

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

* – toto pole je nutné vyplnit

Podrobné informace

Číslo zakázky:
ID 268-NP01946
Dispozice:
2+kk
Číslo podlaží:
2
Počet podlaží v objektu:
3
Podlahová plocha:
62 m²
Druh objektu:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Vlastnictví:
Osobní
Typ nemovitosti:
Byty
K nastěhování:
8. 9. 2023
Užitná plocha:
72 m²
Umístění objektu:
Centrum obce
Energetická náročnost budovy:
G